Pagini

Devoratori Online

sâmbătă, 16 martie 2013

Fight Club- Recenzie

Filmul incepe in prim plan cu un angajat al unei companii multinationale de asigurari, care sufera de insomnie, consultand medicul cu privire la aceasta problema, ii este spus ca el nu sufera de o durere asa de rea si ca ar trebui sa viziteze clubul barbatilor cu cancer la testicular pentru a vedea ce este adevarata durere.
El descopera o alinare in a merge la intalnirile anonimilor de ori ce fel si incepe sa se simta mai bine cu privire la somn si la viata lui. Acolo cunoaste un barbat cu testiculele extirpate pe nume Bob care si-a pierdut totul si devine un fel de prieten.
Dupa cateva luni el o observa pe Marla o alta intrusa, decid sa imparta serile, fiindca nu pot sa isi descarce durerea unul in prezenta altuia.
Intr-o calatorie de afaceri cunoaste un tip interesant pe nume Tylor care ii dezvaluie cateva lucruri intweresante. Cand ajunge acasa descopera ca apartamentul lui fusese incendiat, si il suna pe Tylor. Acesta se intalneste cu el si dupa ce decide sa il primeasca in casa lui ii cere un singur lucru sa il loveasca, dupa care este lovit inapoi. In acest lucru gaseste alinarea, gaseste eliberarea pe care o gasea la toate intalnirile anonimilor.
Atunci a inceput totul, s-a creat clubul Fight Club, despre care nu trebuia sa se vorbeasca, dar din care faceau parte o groaza de oameni.
Cu timpul Tylor incepe sa recruteze oameni si sa faca tot felul de acte de vandalism.
Marla este si ea amestecata, intretinand relatii cu Tylor....totlul ia o intorsatura ciudata...lucrurile devenind foarte periculoase.
In final descopera ca Tylor este plasmuirea dorintelor sale...ca cu cat dormea mai mult cu atat era Tylor mai mult.
Este un film foarte interesant si merita sa fie urmarit sunt expuse la vedere niste teme interesante ca natura fintei umane sau modul in care suntem conduri de puterea financiara lasandu-ne supusi de mentalitatea consumismului.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto nota 5/5

Niciun comentariu: