Pagini

Devoratori Online

duminică, 24 martie 2013

In Time


In Time este situat intr-un viitor futuristic, unde timpul este cea mai importanta unitate de masura.
La varsta de 25 de ani fiecare om primea un an, ramanad inghetat in timp pentru tot restul vietii, murind cand timpul i se termina, asa ca fiecare trbuia sa faca rost de timp cum putea. Timpul pe caare il mai avea fiecare om era inscris pe mana, iar pentru fiecare lucru trebuia sa platesti in din timpul tau.
Societatea era impartita in doua parti: Ghetoul unde lumea de rand incerca sa traiasca de pe o zi pe alta, iar in celalta parte locuiau oamenii foarte bogati care nu aveau grija timpului detinand ere intregi.
Will  este un tandar din Ghetou, care sarbatoreste impreuna cu mama lui cea dea 50-ea ei aniversare. Timpul era mereu o problema, dar Will avea curand sa primeasca de la un strain 100 de ani, strainul urmand sa ramana fara timp.
Will urma sa se intalneasca cu mama lui dorind sa ii impartaseasca bucuria si tot odata sa ii dea timp pentru as-i continua viata.
Insa ei se intalnesc prea tarziu mama lui murind cu o fractiune de secunda inainte sa primeasca timpul.
El ramane singur, fara numic care sa il tina in Ghetou si cu prea mult timp, decide sa mearga in partea orasului unde locuiesc cei bogati.
Acolo invata cum sa se comporte ca un om bogat si decide sa mearga la un csino. Are ocazia sa joace poker cu un mare magnat al timpuli si reuseste sa ii ia foarte multi ani.
Fiica lui il invita la o petrecere data la casa familiei sale, in timpul petrecerii este luat ostatic de  echivalentul politistilor din acea lume si ii sunt luati toti anii pe motiv ca i-a furat, ramene cu 2 ore si pentru a face rost de mai mult o iaa ostatica pe fata magnatului.
Pana la urma Silvya(fata magnatului) descopera modul in care traiesc oamenii din Ghetou si decide sa il ajute pe Will sa faca lumea un loc mai bun, indragostindu-se in acelasi timp de el.


Nota 5/5


PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Niciun comentariu: