Pagini

Devoratori Online

duminică, 24 martie 2013

Kids Choice Awards 2013

Cei mai tineri dintre spectatori şi telespectatori şi-au votat şi ei preferaţii din anul trecut, iar alegerile lor au fost strigate în cadrul unui ceremonii de premiere nonformale şi amuzante, Kids Choice Awards 2013, organizată de postul TV Nickelodeon, ce a avut loc sâmbătă sera în Los Angeles şi care a fost prezentată de actorul Josh Duhamel .
Cei mai îndrăgiţi actori au fost numiţi Kristen Stewart şi Johnny Depp, iar actorii de televiziune preferaţi au fost Selena Gomez şi Ross Lynch.
The Hunger Games a fost votat cel mai bun film, in timp ce desenul animat preferat de copii a fost ales SpongeBob SquarePants. Filmul de animaţie cel mai reuşit al lui 2013 a fost considerat a fi Wreck-It Ralp.
Cea mai bună voce a unui personaj animat a fost cea a lui Adam Sandler (Hotel Transilvania), iar actorul ce a dominat segmentul de luptă, forţă, acţiune a fost Dwayne Johnson.
Printre invitaţii celei de-a 26-a ediţii a premiilor Kids Choice Awards 2013 s-au aflat şi actorii Harrison Ford, Sandra Bullock, Will Ferrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Halle Berry, Orlando Bloom, Tom Cruise, care au fost improscati cu totii în vopseaua verde cu care sunt „spalate” în fiecare an starurile prezente pe podium, cel mai asteptat moment al serii.



3 comentarii:

meduza spunea...

Ce dragut, nu stiam de acest eveniment :) E amuzant ca ii stropesc cu vopsea verde :))

Madalina spunea...

Da nici eu nu stiam , tot azi am descoperit asta , si mie mi se pare tare faza cu vopseaua :))

Unknown spunea...

Eu stiu de mult de eveniment , faza cu vopseaua e bestiala , vreau si eu :))