Pagini

Devoratori Online

miercuri, 20 martie 2013

Mildred Pearce


Mildred Pearce este o miniserie produsa de HBO, care este localizata in LA in timpul prohibitiei.
Eroina, personajul principal, Mildred Pearce( Kate Winslet) este o sotie obijnuita, cu doua fice si cu un sot nu prea prezent acasa.
Actiunea incepe intr-o zi nu prea fericita, cand sotul lui Mildred ii spune ca o paraseste.
Femeia ramane singura cu 2 fete, cu o casa mare de intretinut si fara bani in buzunar.
Incepe sa isi caute de lucru, un gest perceput injositor. Isi gaseste de lucru dupa mai multe posturi refuzate intr-un restaurant ca chelnerita.
Mildred are o idee stralucita, sa vanda la localul unde lucra placinte facute de ea in casa, dupa care ii vine alta idee minunata, sa faca un restaurant tip fast-food. Cu ajutorul banilor unui prieten de al fostului ei sot isi deschide primul ei restaurant.
In ultima zi de lucru ca chelnerita ea cunoaste un tip pe nume Monti cu care decide sa plece un pic din oras si sa se distanteze de toate problemele. Fetele ei erau cu fostul sot, iar cea mica se imbolnaveste grav. Cand ajunge la spital fata e deja pe moarte, iar trensfuzia de sange nu o ajuta cu nimic.
Dupa moartea fetei mici puternica si descurcareata Mildred ramane cu fata cea mare(Veda) care are o doza mare de rautate si placere in as rani mama cu fiecare ocazie pe care o prinde.
Mildred-pierce_628_large
Aceasta miniserie mi-a ajuns la suflet, am urmarit-o de 2 ori si sigur o sa ma mai uit la ea in viitorul apropiat..
Este minunat felul in care Mildred se descurca cu grautatile si provocarile aduse de viata si stie sa se descurce si sa se ridice dupa o lovitura grea si sa isi continue lupta.

PhotoPhotoPhoto

Niciun comentariu: