Pagini

Devoratori Online

vineri, 22 martie 2013

Premiere cinema

Aceasta este prima oara cand ma ocup de Premierele cinema dupa plecarea lui Adrian ...deci ...cum a trecut si saptamana asta si weekendu este la un pas, noi premiere cinema au venit si asteapta sa fie vizionate.Eu o sa va dau numele si sinopsis-ul fiecarui film din poza.

DOMESTIC -Filmul Domestic este o poveste despre oameni obişnuiţi şi animalele alături de care îşi trăiesc viața. Un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel trec prin viaţa personajelor principale, influenţându-le evoluţia.
Filmul urmareşte povestea a trei personaje principale – Domnul Lazăr (48 de ani, profesor şi actualul preşedinte al asociaţiei de locatari a blocului său), Domnul Mihăeş (40 de ani, taximetrist) şi Toni (un tip de 25 de ani) – şi a animalelor lor, toți forţaţi să locuiască împreună în aceeaşi comunitate a blocului. Fiecare dintre cele trei personaje completează povestea celuilalt, influenţând-o într-o anumită măsură.
Trailer aici

G.I JOE:RETALIATION - După ce o mulţime de colegi le sunt ucişi într-un atac surpriză, iar preşedintele SUA îi deconspiră drept trădători, supravieţuitorii G. I. Joe pornesc într-o misiune pe viaţă şi pe moarte. Roadblock (Dwayne Johnson), Duke (Channing Tatum) şi Lady Jaye (Adrianne Palicki) trebuie să spele numele echipei lor, dar şi să salveze democraţia mondială, căci agenţii periculoasei organizaţii Cobra îi controlează acum pe principalii lideri ai lumii. Eroii vor primi un ajutor consistent din partea generalului Colton (Bruce Willis), fondatorul echipei G.I. Joe originale.
Trailer aici . Film distribuit de RO IMAGE

JACK THE GIGANT SLAYER - Un conflict străvechi este pe cale să reînceapă atunci când fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greşeală un portal prin care uriaşii mitologici pot pătrunde în lumea noastră. Odată ajunse pe pământ, răzbunătoarele creaturi o răpesc pe frumoasa prinţesă Isabelle (Eleanor Tomlinson) şi plănuiesc să cucerească întreaga omenire. Tânărul Jack este cel care va trebui să conducă misiunea de salvare a acesteia şi să îi învingă pe uriaşi chiar pe tărâmul lor. Pentru a-şi apăra regatul şi a o salva pe prinţesa de care s-a îndrăgostit, Jack va trebui să îi învingă pe neînfricatii uriaşi, despre care auzise doar din legende.
Trailer aici. Film distribuit de MediaPro Distribution

THE CROODS - CROODS este comedie animată în 3D care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieţii. Atunci când peştera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiţi de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu-şi imaginaseră vreodată.
Trailer aici

VEHICLE 19 - Ajuns într-un oraş străin, un deţinut eliberat pe cauţiune (Paul Walker, franciza Fast & Furious), închiriază fără să ştie o maşină care-l aruncă într-o cursă infernală atunci când descoperă în portbagaj un „pasager” nedorit, o femeie legată de mâini şi de picioare. Pentru că a închiriat maşina care nu trebuia, se trezeşte acum cu toată poliţia pe urmele lui, care vrea cu orice preţ ca femeia din maşină să nu ajungă să depună mărturie într-un caz care implica poliţişti corupţi.
Trailer aici . Film distribuit de RO IMAGE

THE HOST - Melanie Stryder refuză să se stingă.Lumea noastră a fost invadată de un duşman invizibil. Oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile le sunt luate, în timp ce corpurile lor rămân intacte şi îşi continuă vieţile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat.    Când Melanie, unul dintre puţinii oameni "sălbatici" în viaţă, este capturată, are convingerea că i-a sosit sfârşitul. Wanderer, "sufletul" invadator care a intrat în corpul lui Melanie, a fost avertizată despre provocările cauzate de trăirea în corpul unui om: emoţiile covârşitoare, multitudinea de simţuri, amintirile mult prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se aştepta: vechiul chiriaş al corpului acesteia refuză să renunţe la posesiile minţii ei.
Wanderer îi pune la încercare gândurile lui Melanie, sperând să descopere ascunzătorile mişcării de rezistenţă. În schimb, Melanie îi umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre omul pe care aceasta îl iubeşte - Jared, un om care încă îşi duce traiul în clandestinitate. Incapabilă să se despartă de dorinţele corpului lui Melanie, Wanderer începe să tânjească după un om a cărui demascare făcea parte dintre însărcinările ei.
  Când forţele exterioare le transformă pe Wanderer şi pe Melanie în aliate, ele se pregătesc să plece în căutarea omului pe care ambele îl iubesc, căutare care se dovedeşte a fi periculoasă şi nesigură.
Trailer aici. Film distribuit de MediaPro Distribution

Niciun comentariu: