Pagini

Devoratori Online

duminică, 10 martie 2013

Rounders-,,We can't run from who we are. Our destiny chooses us. ,,


Jocul de poker a devenit tot mai raspandit in ultimul deceniu. De la jocuri electronice la clasicul joc de poker, majoritatea oamenilor aleg pokerul ca metoda de petrecere a timpului liber cu prietenii, sau ca metoda rapida de imbogatire. As minti daca as spune ca nu am jucat poker niciodata deoarece imi petrec majoritatea pauzelor jucand cu prietenii pe banii de mancare, lucru nu prea bun dar stiti cum se spune, fiecare cu viciile lui.
Fiind tot mai interesat de jocul de poker vreau sa-i aflu toate chichitele, prin urmare am inceput cu o serie de filme despre poker despre care o sa-mi spun parerea pe rand.
Ca prim film am ales "Rounders", nu stiu daca e cel mai bun de acest gen dar l-am ales ca prim film si din cauza distributiei remarcabile formata din Edward Norton, Matt Damon si John Malkovich.
Filmul spune povestea lui Mike McDermott, un geniu al jocului de carti care nu avea decat un vis: O viata noua.
Fiind sutudent la drept , acesta visa la viata linistita de avocat, ferita de emotiile si presiunea din camerele de poker. Intr-o zi se hotaraste sa-si puna toate economiile la bataie intr-un joc cu Teddy KGB, un proprietar de cazino cu relatii in mafia rusa, joc care se sfarseste tragic, iar Mike isi pierde toti banii, renuntand din acel moment la jocul de poker.



Cand prietenul sau de o viata, Worm, este eliberat din inchisoare, Mike va trebuie sa decida daca vrea sau nu sa revina in lumea jocurilor de poker. Dator vandut, Worm incepe sa joaca "Mecanic", fapt care ii creeaza multe probleme inglobadu-l in datorii. Pentru a-si salva prietenul, Mike imprumuta o suma mare de bani de la profesorul sau, si el mare amator de poker, pentru a putea juca din nou cu Teddy KGB, care de data aceasta de declara invins, si ii plateste lui Mike castigul cuvenit. Dupa ca plateste datoriile prietenului sau, Mike ajunge de unde a ramas, si anume trei gramezi de jetoane mari, cu ajtuorul carora isi va indeplini in sfarsit visul.

PhotoPhoto

Niciun comentariu: