Pagini

Devoratori Online

luni, 4 martie 2013

Silver Linings Playbook - 2013

"Silver Linings Playbook", dramedia nominalizata la Oscar ii reuneste pe Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro si Jacki Weaver intr-un film de tinut minte.
 Filmul spune povestea lui Pat, un profesor de liceu care dupa ce a suferit socul sa fie inselat de propria sotie, petrece patru ani intr-un centru de tratare a bolilor mintale.
Dupa ce este externat ajunge sa traiasca sub acelasi acoperis cu parintii sai, avand mereu ideea disperata de a o recupera pe sotia lui, Nikki. Aceste lucruri se schimba cand Pat o cunoaste pe Tiffany, o vaduva somera dupa ce s-a culcat cu toti cei de la birou, dupa moartea sotului ei suferind o depresie grava. Tiffany va deveni pilonul de sprijin a lui Pat in procesul de vindecare, aceasta oferindu-i alternativa de a se inscrie impreuna cu ea  la o competitie de dans, fara a spune nimanui despre aceasta intelegere.
 Dupa ce tatal lui Pat pierde o suma mare de bani in cadrul unui pariu cu amicul sau Randy, va paria toti banii familiei pe ultimul meci din sezon al echipei sale preferate, Eagles , si pe faptul ca Pat si Tiffany vor obtine cel putin nota 5 in cadrul competitiei de dans.

Oare va reusi sa castige pariul ? Va las pe voi sa vedeti finalul.

Un comentariu:

meduza spunea...

A fost simpatic, mai ales scena in care li se da notele pentru dans :)) Mi-a placut filmul, si cu 4 nominalizari la Oscar, plus un premiu castigat, merita vazut :D