Pagini

Devoratori Online

marți, 5 martie 2013

The Following 1x07 - "Let Me Go"


Un nou episod din serialul ce se recomanda cel mai bun al inceputului de an, incepe cu noi intamplari palpitante care ne vor tine ochii atintiti asupra monitorului.
 Dupa ce operatiunea de salvare al lui Joey a esuat, Ryan si echipa sa fac tot posibilul sa dea de urma acolitilor lui Joe fara sa stie ca acesta le-a pregatit ceva mult mai interesant.
Avand controlul asupra sortii fiicei directorului Montero, Joe reuseste sa negocieze un transfer la o alta inchisoare, fapt care il enerveaza la culme pe Ryan, stiind de la inceput ca nu este vorba decat de un transfer.
Denise si Joey ajung pe proprietatea unui tip pe nume Bo, loc unde il asteapta pe Charlie, pentru a ajunge la reuniunea cultului. Cercetand imprejurimile , Joey descopera o fata care era tinuta intr-o cusca, care defapt era fiica directorului Montero.
     In timp ce Joe era pregatit pentru transfer, Ryan se apropia tot mai mult de adevarul din spatele transferului. Cu o genialitate criminala fara egal ,Joe reuseste sa evadeze fara a se urca macar in masina care facea transferul, acesta fiind transportat de avocata lui, Olivia Warren, pana intr-o zona marginasa a orasului, moment in care Joe o ucide cu sange rece, Ryan fiind martor telefonic la aceasta crima comisa cu brutalitate.

Dupa ce isi ucide propria avoacata, Joe merge la un hotel din apropiere unde este asteptat de doi adepti, care il vor duce la intalnirea centrala a cultului. Nu dupa mult timp ajunge si Ryan la hotelul in cauza, moment in care incepe o cursa contra cronometru cu scopul de a-l operi pe Joe sa paraseasca hotelul. Incercarea lui Ryan da gres, iar Joe ajunge la intalnirea cultului care se pare ca este mult mai mare decat ne-am fi imaginat noi.


Niciun comentariu: