Pagini

Devoratori Online

marți, 12 martie 2013

The Following 1x08- "Welcome Home"


Episodul 8 incepe cu trezirea lui Joey sub privirile "malefice" ale lui Joe, care desi este un criminal in serie doreste o sansa de la fiul sau, pentru a-i demonstra ca poate fi un tata adevarat. Joe inca lucreaza la aducerea lui Claire alaturi de fiul sau, lucru care vom vedea ca este mult mai complicat decat credem noi. Dupa ce Joe a reusit sa evadeze de doua ori din inchisoare, oficialii FDC, ii trimit lui Ryan un nou sef, Nick Donavan, care ii va diminua puteric autoritatea lui Ryan, numindu-l un simplu consultant.
E oficial..., dupa atatea episoade de asteptare il cunoastem in sfarsit pe Roderick, cel care a coordonat toata aceasta operatiune din umbra pana acum. Acum, cand in sfarsit "ciubusorul" de adepti e complet, ma tot gandesc ce va pune Joe la cale in acel conac, eu unul ma gandesc la o campanie de ucidere in masa.
Intre timp, la Centrul de Detentie Federal, David urma sa fie interogat de Nick, dar acesta refuza interogatoriul, dorind sa vorbeasca doar cu Ryan. Cand Ryan ajunge in camera de interogatoriu, David se sinucide sub privirle lui, cu ajutorul unei capsule de cianura pozitionata strategic, la fel cum facea CIA in anii 60'. La adunarea ucigasilor, Joe afla ca Roderick a mai recrutat oameni noi pe care trebuie sa-i cunoasca. Neavand altceva in minte decat aducerea lui Claire, Joe va lasa totul pe mana lui Roderick si oamenilor lui, care il vor rapi pe Mike Weston in speranta descoperiri locatiei lui Claire.
Pentru a afla locatia lui Claire, Roderick, Louise si Charlie, care a fost insarcinat de la inceput cu aducerea ei, il tortureaza pe Mike pentru a afla informatia de care au nevoie, dar acesta nu cedeaza in ciuda chinurilor suportate. Ryan si Parker isi vor da seama unde este Mike, ca urmare cei trei acoliti a lui Joe sunt intrerupti brusc, reusind tousi sa scape. Cu mana goala, Roderick si ai lui ajung la Joe, moment in care Charlie isi cere scuze ca a esuat si ii intinde lui Joe un cutit pentru a-i face felul. Moartea lui Charlie va fi una plina de compasiune de la Joe, acompaniat de muzica clasica de pe fundal. Pe tot parcursul actiunii, Emma i-a facut avansuri lui Joe, dar acesta le-a refuzat cu convingere, spunandu-i ca-si iubeste sotia.
Cam atat despre acest episod. A fost destul de interesant la fel ca anteriorul, iar ceea ce observ este ca serialul incepe sa prinda forma. Adunarea de criminali asteapta semnaului lui Joe pentru inceperea actiunii, iar eu voi astepta  cu nerabdare urmatorul episod.


Niciun comentariu: