Pagini

Devoratori Online

luni, 22 aprilie 2013

Film Evil Dead

AFIS

                                             CARTEA MORTILOR
                                                   ( EVIL DEAD )
2013, color, ecran normal, 90 min.
Premiera: 10 Mai 2013
JANE LEVY
SHILOH FERNANDEZ
LOU TAYLOR PUCCI
JESSICA LUCAS
ELISABETH BLACKMORE
scenariul: FEDE ALVAREZ, RODO SAYAGUES
producători: ROB TAPERT, SAM RAIMI, BRUCE CAMPBELL
imaginea: AARON MORTON
scenografia: ROBERT GILLIES
montajul:BRYAN SHAW
costumele: SARAH VOON
muzica:ROQUE BANOS
machiaj: JANE O’KANE
prosthetica: ROGER MURRAY
regia: FEDE ALVAREZ
DISTRIBUIT DE INTERCOM FILM DISTRIBUTION

                                                     „CARTEA MORŢILOR”

În filmul Cartea morţilor, o cabană afundată în pădure devine scena scăldată în sânge a unor întâmplări de groază, când nişte tineri îl trezesc, fără să vrea, la viaţă pe un demon dintr-o epocă îndepărtată. Cartea morţilor este mult aşteptata reluare a filmului de groază semnat în 1981 de către Sam Raimi, sub titlul The Evil Dead. Cu o nouă şi tânără distribuţie, Cartea morţilor este un film care-ţi ridică părul pe ceafă, combinând şocurile brutale şi secvenţele sângeroase ale filmului original, care s-a bucurat de un mare succes, cu o serie de noi surprise şocante.
Mia (Jane Levy), o tânără a cărei viaţă a fost afectată de dezamăgiri şi abuzuri, îi invită pe fratele ei David (Shiloh Fernandez), prietena acestuia, Natalie (Elizabeth Blackmore) şi prietenii lor din copilărie, Olivia (Jessica Lucas) şi Eric (Lou Taylor Pucci) la cabana de vacanţă a familiei pentru a o ajuta să-şi înfrângă demonii. Odată ajunşi acolo, ea işi distruge ultima doză şi jură în faţa prietenilor să se lase de droguri pentru totdeauna.
Odată intraţi în cabană, ei descoperă cu uimire că cineva fusese acolo în lipsa lor. Pivniţa fusese transformată într-un altar grotesc înconjurat de mumiile unor animale. Eric se simte irezistibil atras de o carte veche pe care o descoperă în casă. Fiind fascinat de cartea misterioasă, el citeşte cu voce tare pasaje din ea, fără să-şi dea seama că în felul acesta ar putea declanşa consecinţe terifiante.
Pe măsură ce Mia intră în sevraj, ea începe să regrete ca a abandonat drogurile şi încearcă să scape, dar fuga ei este zădărnicită de o viziune înfricoşătoare. La cabană, ea devine atât de violentă încât prietenii trebuie s-o imobilizeze. Din cauza unei furtuni putenice, ei rămân sechestraţi în cabană, iar claustrarea şi spaima îi fac să se întoarcă unii împotriva altora. Aceste atacuri devin tot mai brutale, iar David este pus în faţa unei alegeri incredibile.
În Cartea morţilor joacă Jane Levy (“Suburgatory”), Shiloh Fernandez (Red Riding Hood), Lou Taylor Pucci (Carriers), Jessica Lucas (Cloverfield) şi Elizabeth Blackmore (Legend of the Seeker).

Un comentariu:

Only Books spunea...

Wow, suna grozav! Cu siguranta o sa il vizionez, imi lipsesc filmele de groaza care sa ma tina treaza nopti la rand...

Dee.