Pagini

Devoratori Online

miercuri, 24 aprilie 2013

Perfect sense

Perfect Sense,este ilustrarea perfecta in care drama apocaliptica se impleteste perfect cu dragostea si iti creaza in minte o situatie pe care cu greu ti-o poti inchipui,sau cu greu te poti inchipui pe tine traind-o.
Aceasta dragii mei,este povestea de dragoste a unui bucatar cu o doctor epidemiolog.O dragoste pe care cu greu cei doi au recunoscut-o.
Traind intr-o lume bolnavicioasa,cei doi trebuie sa se obisnuiasca cu faptul ca in fiecare minut pot fi prada unei epidemii,pe care doctorita o realizeaza,ceea ce se si intampla.
Insa,epidemia de data aceasta nu te scuteste de suferinta prin moarte,ca celelalte,aceasta te lasa sa traiesti doar cu "al saselea simt".Nevazator,surd,fara papile gustative,fara posibilitatea de a mirosi,mut,toate acestea te induc intr-o stare coplesitoare,o stare de sinucidere pe care cu greu ti-o poti alunga din ganduri.Aici ei bine,intervine dragostea celor doi,care ii face mai puternici,chiar daca tot ceea ce fac este sa se bazeze pe sensibilitatea senzorilor corpului la atingere.



Nota 5/5
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Niciun comentariu: