Pagini

Devoratori Online

joi, 25 aprilie 2013

Stiai ca...?


Merida, din pelicula animata Brave a fost  caracterul cel mai greu de creea al Pixar din cauza parului ei . Pixar a pierdut mai mult de 3 ani, pentru proiectarea a doua software unice pentru a face coordonarea intre miscarile Meridei pentru a parea cat mai real.

Mai tineti minte cum in Marea mahmureala Stu si-a scos propriul dinte? Nu a fost o scena prea greu de facut, fiindca actorului chiar ii lipseste un dinte, asa ca tot ce a trebuit sa faca a fost sa si-l scoata pe cel fals.

In timpul unei dupamiezi de filmare pentru Casino Royale s-au distrus 3 vehicule Aston Martin DBS
fiecare valorand cam  300,000 dolari.

In Terminator 2 Arnold  Schwarzenegger a vorbit doar 700 de cuvinte si a fost platit pentru tot filmul cu 15 milioane de dolari, daca facem o impartire simpla aflam ca a fost platit cu 21,429 dolari pe cuvant.

Directorul Iception Christopher Nolan, prefera sa faca filmele cu nimic alceva decat realism, asa ca s-au construit platouri imense rotitoare inauntrul unui hangar de aeroport din Londra.


Tom Hanks a trebuit sa se opreasca din filmat pentru filmul Cast away aproape un an pentru a-i creste parul si pentru a slabii.
In filmul "The Dark Knight Rises" actorul Tom  Hardy a atacat in timpul unei scene de bataii un politist adevarat fiindca era o sccena filmata pe Wall Street cu un numar mare de oameni in plus.
In filmul "Transformers: Dark Side Of The Moon" aproximativ 530 de vehicule au fost distruse in film
Producatorul James Cameron intentiona sa lanseze Avatar inca din 1999 dar din cauza efectelor speciale si a grficii filmul ar fi fost cu 40o de milioane de dolari mai scump.

Un comentariu:

AliceNeko spunea...

Sa te plateasca pentru fiecare cuvant :)