Pagini

Devoratori Online

sâmbătă, 11 mai 2013

Evil Dead-Cronica




SINOPSIS
In filmul Cartea mortilor, o cabana afundata in padure devine scena scaldata in sange a unor intamplari de groaza, cand niste tineri il trezesc, fara sa vrea, la viata pe un demon dintr-o epoca indepartata.
Mia (Jane Levy), o tanara a carei viata a fost afectata de dezamagiri si abuzuri, ii invita pe fratele ei David (Shiloh Fernandez), prietena acestuia, Natalie (Elizabeth Blackmore) si prietenii lor din copilarie, Olivia (Jessica Lucas) si Eric (Lou Taylor Pucci) la cabana de vacanta a familiei pentru a o ajuta sa-si infranga dependenta de droguri.
Odata intrati in cabana, ei descopera cu uimire ca cineva fusese acolo in lipsa lor. Pivnita fusese transformata intr-un altar grotesc inconjurat de mumiile unor animale. Eric se simte irezistibil atras de o carte veche pe care o descopera in casa. Fiind fascinat de cartea misterioasa, el citeste cu voce tare pasaje din ea, fara sa-si dea seama ca in felul acesta ar putea declansa consecinte terifiante.Pe masura ce Mia intra in sevraj, ea incepe sa regrete ca a abandonat drogurile si incearca sa scape, dar fuga ei este zadarnicita de o viziune infricosatoare.
Din cauza unei furtuni putenice, ei raman sechestrati in cabana, iar claustrarea si spaima ii fac sa se intoarca unii impotriva altora. Aceste atacuri devin tot mai brutale, iar David este pus in fata unei alegeri incredibile.
CRONICA
Viziunea mea in legatura cu mainile mele care imi tradau vederea nu a lipsit in timpul in care am vizionat acest film.Poate nu este unul dintre cele mai reusite pe care le-am vazut,dar pentru un film din categoria Thriller este destul de reusit.Efectele speciale reusesc sa pacaleasca publicul,sa ii dea senzatia ca totul este cat se poate de real.Povestea,deasemenea incitanta,avand ca personaje cativa actori tineri ce infloresc peisajul filmului,se invarte in jurul Cartii Mortilor,care odata deschisa si citita le aduce o serie de necazuri majore personajelor noastre.
Nu pot spune ca un actor a fost mai bun decat celalalt deoarece cu totii,inafara de Shiloh Fernandez,care nu a avut de interpretat decat propriul caracter,au avut de jucat personalitatea propriului personaj si singura personalitate a demonului,asa ca,din punctul meu de vedere, nu s-a putut face diferenta.
Un film in care,pe cat sunt de puternice legaturile de prietenie,cu atat sunt mai puternice legaturile de familie.In care sufletul unei singure persoane nevinovate se poate afla la o rascruce mai importanta decat propria viata.

In final vrem sa le multumim partenerilor nostrii de la InterCom Film pentru invitatie,cu siguranta nu vom uita acest gest.Aceasta experienta a fost de-a dreptul placuta.Va multumim inca o data !

Trailer-ul il aveti aici :

PhotoPhotoPhotoPhoto

Un comentariu:

Unknown spunea...

Nu imi place ideea filmului.