Pagini

Devoratori Online

marți, 7 mai 2013

I don't know how she does it - Cronica


 Un film dragut de vazut cu familia/prieteni......cu finalul fercit, in care toata lumea isi gaseste liniste, pacea si bucuria. Nu este ni de cum un film cate trebuie vazut.....este o comedie romantica care urmeaza reteta filmelor de acest gen.
Kate Reddy este femeia de succes cu doi copii, care  nu prea are timp....si nu prea este dispusa sa faca compromisuri in legatura cu serviciul pentru a petrece mai mult timp cu ei, dar se descurca de minune reusind sa jongleze cu indatoririle de la serviciu cu cele de mama si de nevasta. Pana in momentul in care ea si sotul ei incep niste proiecte impotante la serviciu in acelasi timp, asa ca munca excesiva si grijile  ii fac sa devina irascibili si neglijenti cu viata de familie.
Este prezentat in film modul in care sunt percepute femeile ca oameni de afaceri si sacrificiile suplimentare facute de ele pentru a avea succes.
Totodata Kate doreste sa aiba o familie unita, chiar daca timpul petrecut cu ea este foarte scurt.
Ea trece prin niste situatii nu prea placute, care o aduc la concluzia ca pe primul loc trebuie sa fie familia, decizand sa ii dea un ultimatum sefului ei.
Nota 3/5
PhotoPhotoPhoto


Un comentariu:

Unknown spunea...

Am auzit ca este foarte frumos filmul.