Pagini

Devoratori Online

luni, 13 mai 2013

La multi ani Robert Pattinson!


Astazi sarbatorim ziua de nastere a unui actor care s-a remarcat cel mai mult prin rolul lui din Saga -Amurg.Mii de fane ii ureaza azi la multi ani pe contul lui de twitter,de ce sa nu-l felicitam si noi pe blogul nostru?
Acesta s-a născut pe 13 mai 1986 la Londra, Anglia. Îi place muzica şi este un bun interpret, cântând atât la chitară cât şi la pian. La 15 ani, a jucat în piese pentru amatori împreună cu Compania de Teatru Barnes. După aceasta, a demarat roluri pe marele ecran în filme precum Ring of the Nibelungs (2004)(TV)- Kingdom of Twilight, în rolul lui Giselher şi Vanity Fair (2004) în rolul lui Rawdy Crawley.
Pattinson a studiat la Tower House School si la Harrodian School. Are două surori mai mari, Lizzy și Victoria. Robert canta la chitara de la 5 ani, iar la pian de la 3.S-a implicat în teatru cu ajutorul Barnes Theatre Company. După ce a acumulat experiență în spatele scenei, s-a apucat de actorie. A captat atenția unui agent într-o piesă Tess a D'Urbervilles, iar de atunci a început să caute roluri profesioniste.

2 comentarii:

Ralu spunea...

La mulți ani! :>

Unknown spunea...

Imi place foarte mult Robert Pattinson.S-a remarcat datorita filmului "Twilight".