Pagini

Devoratori Online

marți, 28 mai 2013

Mama - Cronica

Filmul spune povestea a doua fete, care au fost duse in padure intr-o cabana parasita de propiul lor tata dupa ce a comis o serie de crime inclusiv ucigandu-si sotia si mama copiilor lui.
Acesta dorea sa isi ia viata, dar numai dupa ce isi omora proprii copii Victoria si Lilly, dar o forta ciudata, intunecata, salveaza fetele si le omoara tatal.
Aceasta forta, ia locul unei mame pentru fete. Le aduce de mancare, se joaca cu ele si le-a ajutat sa isi dezvolte in principal instinctul animalic.
Dupa 5 ani unchiul lor si Annabel le gasesc si le adopta, dar spiritul numit "Mama" de fetite nu le paraseste, ci sta alaturi de ele in continoare, devenind agresiva cu familia acestora si cu doctorul fetelor, care le ajuta pe fete sa se reintegreze in viata civilizata si le urmarea progresele.
Doctorul incerca sa descopere povestea lui Mama, care se dovedeste a fii un spirit neimpacat cu soarta sa, vorbiind cu Victoria care stia povestea in mare parte despre circumstantele in care mama a murit.
Sincera sa fiu filmul nu e chiar stilul horror, dar un adevarat thriller, am stat cu inima stransa pe tot parcursul filmului fiindumi frica de ce se va intampla, mai  ales ca finalul nu poate fi incadrat in unul fericit, dar nici trist...fiind lasata deschisa optiunea de a putea fi continuata povestea, fiind deja anuntata intentia producatorilor de a se mai face si al doilea film.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Nu imi place filmul acesta.