Pagini

Devoratori Online

vineri, 10 mai 2013

Star Trek Into Darkness


Echipajul Enterprise ducea o viata oarecum linistita, incercand sa salveze diferite civilizatii de la calamitatile la care erau expuse pana cand Khan un geniu malefic care este dispus sa faca orice pentru echipajul lui este scos din starea de criogenizare.
Aesta tese un plan malefic pentru a distruge toti comandantii interstelari. Dupa ce aranjeaza ca o baza supersecreta de inventare a unor arme foarte avansate din Londra sa fie distrusa printr-o explozie, se ascunde pe o planeta indepartata din galaxie, unde este urmarit de Kirk si echipajul lui, incarcati cu niste rachete nucleare de ultima generatie, care se dovedesc ca ascund corpurile criogenizate a echipajului lui Khan, si pe care echipajul era insarcinat sa le foloseasca. Ca de obicei Kirk nu asculta instructiunile primite pentru a face ceea ce considera el ca se cuvine si este drept.
Filmul a fost unul foarte bine realizat, cu scene bine gandite, dinamice si desigur foarte clare. Efectele speciale, chiar ma faceau sa cred ca zbor deasupra unei Londre din viitor, sau ca sunt propulsata prin spatul cosmic. Filmul a avut o durata de 129 de minute si pot sa spun ca nu m-am plictisit sau ca doaream sa se termine mai repede, a fost perfect si foarte reusit, J.J. Abrams a facut o treaba excelenta ca de obicei.
Astept cu nerabdare partea a IIIa a filmului care se pare ca va aparea in 2016.
Distribuit in Romania de RO IMAGE.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto Nota 5/5

Un comentariu:

Unknown spunea...

Este foarte bun trailer-ul.Merita vazut filmul.