Pagini

Devoratori Online

vineri, 31 mai 2013

The Clinic

Cum ar fi ca parinte adoptiv sa iti poti alege viitorul copil in functie de abilitatile intelectuale si de modul in care se  descurca in situatii limita mama bilogica, in asa fel incat sa fi sigur ca copilul va fi unul perfect?
Se pare ca o femeie a inventat un mod costisitor, dar sigur de alegere a copiilor adoptivi.
Reteta? Rapea 6 femei insarcinate aproape de termen, le facea o operatie cezariana, le implata in stomac o bucata de plastic colorata, si aceasi culoare o atasa si copilului la glezna.
Una dintre femei era instintata ca isi poate recupera copilul doar daca omoara celelalte femei si afla ce culoare are eticheta lor, doar ca dupa ce trec prtintr-o lupta de genul celor din Saw femeia castigatoare este omorata si bebelusul este incredintat familiei adoptive.
Totul mergea bine, pana cand se face o schimbare de ultim moment si este introdusa in joc o tanara pe nume Beth care se dovedeste a fi chiar un copil dat spre adoptie din acea clinica cu multi ani in urma.
Filmul e cam sadic...nu asa de oribil ca seria Saw, dar ideea in sine iti face scarba.....un fel de Hunger Games daca vreti, numai ca nu exista un castigator la final. Nu ii sfatuiesc pe cei cu stomacul slab sa se uite . Mentionez ca acest film este bazat pe fapte reale, asa ca e si mai tulburator.

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

2 comentarii:

meduza spunea...

Wa.. tulburător :O

Unknown spunea...

Nu imi place.Nici posterul nu imi place.