Pagini

Devoratori Online

duminică, 5 mai 2013

The hunger games


Acest film este minunat, chiar mi-a placut si la fel este si cartea dupa care a fost facut, desi ma cam inspaimanta pana unde ar putea ajunge omenirea.
Filmul prezinta o lume utopica unde pe fostul teritoriu al USA se afla o tara numita Panem impartita in 12 districte si Capitoliu. Cele 12 districte aveau fiecare impartita cate o indeletnicire de baza pentru locuitori, iar Capitoliul era locul ude oamenii traiau far griji.
Ca pedeapsa pentru revolta petrecuta cu 74 de ani in urma Capitoliul a decis sa pedepseasca districtele prin luarea ca tribut a unei fete si a unui baiat din fiecare district si organizarea unei lupte televizate transmise pe tot intinsul Panemului, pana la ramanerea unu singur castigator.
Acctiunea incepe in saracul district 12 care se ocupa cu mineritul. Katniss se ofera voluntara (prima voluntara din istoria acelui district) in locul surorii ei Prim si pleaca spre Capitoliu impreuna cu Peeta care se intampla sa ii fi salvat viata o data lui Katniss si care era indragostit de ea.
Oare vor supravietui cei doi in arena? Cine va castiga? Va las pe voi sa vedeti.
Pe data de 22 noiembrie (chiar cu o zi inainte de ziua mea <3 ) va aparea al doilea film din aceasta serie de succes si aici este un trailer.
Nota 5/5
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Un comentariu:

Unknown spunea...

Prima parte a fost geniala,de-abia astept sa vad si partea a doua.