Pagini

Devoratori Online

sâmbătă, 22 iunie 2013

World War Z
SINOPSIS
Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obşinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete.
Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură, şi care tansformă oameni sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală.
Pe măsură ce numărul celor infectaţi copleşeşte rapid efectivul armatelor lumii, iar guvernele devin tot mai neputincioase, Lane e forţat să se întoarcă la viaţa periculoasă pe care o dusese înainte de a se retrage pentru a declanşa o investigaţie globală căutând sursa epidemiei, dar şi mijloacele prin care să poată fi oprită răspândirea sa.

CRONICA
Am vazut zeci de filme cu tema aceasta,sfarsiul lumii, dar va spun sincer, este foarte bine realizat, unul dintre cele mai bune care trateaza acest subiect.
Intr-o zi normala in marea metropola Philadelphia ,Garry Lane este prins intr-un blocaj in trafic. Faptul ca a fost agent ONU este un mare avantaj pentru el si familii lui,dandu-si seama la timp ca se intampla ceva mult mai grav si isi scoate familia din oras in timp ce isi contacteaza vechi colegi  ONU, acestea reusind sa ii duca intr-un loc sigur.
Ajungand la baza militara aflata pe ocean Garry afla ca situatia este foarte proasta, tot mapamondul fiind afectat de o molima care se dovedeste ca transforma oamenii in zombie.
Singura tara care nu este afectata este Israel care si-a construit niste ziduri imense de protecte, astfel Garry pleaca intr-o calatorie pe viata si pe moarte pentru a descoperi cum poate stopa molima si salva putinii supravietuitori de mortii vii
Sfarsitul este emotionant , Garry intalnindu-se dupa o lunga perioada cu sotia si cei doi copii ai sai.
Un film palpitant care nu m-a lasat sa imi desprind privirea de la ecran, cu efecte speciale surprinzatoare si un concept uimitor.
Actiune , suspans , momente emotionanante si desigur armata de creaturi ucigase, toate acestea au dat filmului efectele dorite de catre vizualizatori .
Multumim distribuitorului RO IMAGE pentru ocazia de a viziona acest film in cinema.

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto Nota 5/5

Un comentariu:

Andreea T. spunea...

Am auzit ca este un film foarte,foarte bun si pot sa vad asta dupa nota: 5/5.