Pagini

Devoratori Online

joi, 4 iulie 2013

Despicable me 2

Dupa finalul emotionant al primului film, cand Gru s-a schimbat radical devenind un tatic model, am asteptat cu nerabdare sa vad care va fi continoarea povestii amuzante.
Gru un om total schimbat ,un tata devotat care ar face orice pentru fetele lui, decide  sa inceapa o afacere total legala cu gemuri. Cand acesta este abordat de o agenta de la AVE vrand ajutor in indentificare unui rau facator care a furat un ser foarte periculos , incearca sa fuga dar pana la urma este prins si obligat sa merga la sediu.
Acesta deduce ca serul a fost furat de un fost raufacator si face tot posibilul pentru a il prinde .
Normal ca in timpul misiunii, Gru incepe sa simta ceva mai special pentru agenta Lucy.
Pe de alta parte sa nu o uitam pe Agnes cea dulce care ar da orice sa fie normala si sa aiba si ea o mamica.



Sa nu uitam de partea mea preferata, MINIONII (ajutoarele lui Gru), care la fel ca in prima parte fac tot filmul, oferind publicului momente de umor.



Va recomand cu caldura sa mergeti la cinema pentru a urmari acest film de animatie fiind potrivit pentru toate tipurile de varsta, oferind momente de comedie pline de haz, de actiune dar si de familie cu scene emotionante.
Eu personal am fost impresionata de replicile lui Agnes si de modul protector de a se comporta a lui Gru ,care ar da orice femeie pe spate.



PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto Nota 5/5

2 comentarii:

AliceNeko spunea...

Merita vizionat!

Unknown spunea...

Eu am incercat sa ma uit la primul film,dar nu mi-a placut deloc.