Pagini

Devoratori Online

sâmbătă, 31 august 2013

2 Guns

Sti vreodata cu adevarat in cine sa te increzi ? Un agent antidrog si un soldat al marinei sunt amandoi implicati ca parteneri intr-o afacere cu droguri ,nicunul dintre ei nestiind adevarul despre celalalt .
Cand pun la care jefuirea unei banci in care ei presupun ca si-ar tine banii un mahar de droguri , iese la iveala faptul ca maharul de droguri era implicat intr-o afacere cu mult mai mare ce aduce in lumina partea corupta a CIA-ului si a autoritatilor.
Cand totul iese la iveala pe cei doi parteneri fiecare parte ii vrea morti , si fiecare parte doreste suma imensa de 43,125 mil.dolari.
Acestia trebuie sa se ajute unul pe altul si sa invete sa se increada in celalalt sau sa-si infrunta soarta si sa moara .
Filmul prezinta o poveste de actiune presarata din plin cu sarcasm care ii ofera aerul unei comedii brute .In film ii regasim pe : Denzel Washington,Mark Wahlberg,Paula Patton ,Bill Paxton si multi altii ,care dau viata unor personaje atat corupte cat si drepte din lumea drogurilor si a politiei , prezentand fetele ascunse ale acestor doua parti .
PhotoPhotoPhoto

2 comentarii:

Anonim spunea...

acest film l-am vazut ieri. are de toate pentru toti. mie mi-a placut f mult, i-am dat un 9 si il recomand si altora. :)

Unknown spunea...

Cred ca filmul e foarte bun.