Pagini

Devoratori Online

marți, 6 august 2013

This is the end


O comedie interesanta despre Apocalipsa traita de o mana de actori faimosi ai Hollywood-ului.
Actiunea incepe cu Seth Rogen care il intampina pe prietenului lui Jay Baruchel la venirea in LA.
Aceastia petrec putin timp impreuna facandu-si de cap si apoi pornesc catre o petrecere organizata de James Franco in noua lui casa.Chiar in mijlocul petrecerii insa ceva inimaginabil se intampla.Incepe Apocalipsa!

Jay intuieste de la inceput ca este vorba despre Ziua Judecatii insa nimeni nu pare dispus sa il creada.
In urma imensei agitatii si a dezastrelor ce se produc toti petrecaretii parasesc casa lui Franco si ,ei bine, mor.Toti cu exceptia lui Jay ,Seth ,Franco ,Craig Robinson,Jonah Hill si Danny McBride.
Acestia sunt pusi in fata faptului de a lupta pentru supravietuire si de a se suporta ,si in final chiar de a se salva din mainile Raului care a pus stapanire pe Pamant.
Filmul dupa parerea mea este o comedie acceptabila.Nu o recomand insa deloc celor slabi de inger ,fiind ornamentata din plin cu scene sangeroase , neortodoxe,limbaj licentios,puternice accente sexuale si umor mai mult decat negru . In special atentionez ca nu este un film recomandat copiilor ,acesta putand fi extrem de tulburator .
Ca sa nu privesc doar partea rea ,gasesc originala ideea de actori ce se joaca pe ei insisi si  sarcasmul regasit in conversatiile personajelor care atrage atentia poate mai mult decat cadrul si actiunea propriu zisa. O alta informatia interesanta este ca aproape 50 % din replicile filmului au fost improvizate .
Filmul a avut de asemenea si o distributie extraordinara .Pe langa actorii mentionati mai sus ii regasim si pe :Michael Cera,Emma Watson,Channing Tatum si chiar cunoscuta cantareata Rihanna.
In concluzie filmul este o comedie cu accente horror ce aduce aminte de maretele serii Final Destination si Scarry Movie .
Nota 2/5


Un comentariu:

Unknown spunea...

O comedie care cred ca merita vazuta.