Pagini

Devoratori Online

sâmbătă, 24 august 2013

Elysium

Elysium prezinta un viitor apocaliptic unde societatea este impartita in cei foarte bogati care traiesc pe satelitul artificial al pamantului Elysium iar cei foarte saraci isi duc traiul pe Pamantul suprapopulat unde resursele naturale sunt pe terminate. Acestia din urma sunt tot mai disperati si incearca cu orice pret sa ajunga pe Elysium pentru aerul curat, viata fara griji si pentru paturile de vindecare care aveau tehnologia de a vindeca toate afectiunile corpului omenesc, inclusiv oasele rupte sau lucemia.
Max (Matt Damon) este muncitor intr-o fabrica care produce androizi. Intr-un accident de munca este expus unei cantitati extrem de mari de radiatii.
Cand se trezeste este anuntat in cel mai cinic mod de catre un robot ca va murii in cinci zile din cauza nivelului ridicat de radiatii.
Max decide sa lupte pentru viata lui, dorind sa ajunga pe Elysium pentru a se vindeca. In lupta sa contra cronometru intervine si prietena ei din copilarie care are o fetita bolnava de cancer in faza terminala.
Max incearca sa o protejeze pe prietena lui incercand sa nu o amestece in lupta sa pentru supravietuire, dar nu reuseste fiind impresionat de starea fetei ei asa ca nu are de ales si se avanta intr-un razboi al informatiilor cibernetice.
Un film perfect daca esti fan al filmelor futuriste cu  sccene de actiune dar si cu o nota dramatica .

PhotoPhotoPhotoPhoto Nota 4/5

Un comentariu:

Unknown spunea...

Ce interesant este!