Pagini

Devoratori Online

marți, 20 august 2013

Gilmore Girls

Acest serial nu prezinta o poveste fantastica despre oameni cu sperputeri, nici cariera unui om cum ar fi un avocat sau doctor, nimic palpitant sau ilegal.
Serialul prezinta relatia dintre trei generatii.
In prim plan se afla Rory si mama ei Lorelai, care decide ca fiica ei extrem de desteapta si muncitoare sa mearga la o scoala privata, care sa o pregateasca cum se cuvine pentru cariera pe care si-o doreste din toata inima.
Avand nevoie de bani pentru taxele scolare Lorelai decide sa apeleze la parintii cu care nu mai comunica de ani de zile cerandu-le sa o ajute, ei accepta punand o singura conditie, ca Rory sa vina in fiecare vineri insotita de Lorelai la o cina de familie.
Pe de o parte serialul prezinta felul in care Lorelai se ridica din statutul ei social visand sa isi deschida propria afacere, dar si cum incearca sa evolueze sentimenta, incercand sa treaca peste unele temeri.
Pe de alta parte Rory incearca sa se acomodeze cu cerintele mult mai ridicate ale unei scoli particulare.
Personajele sunt urmarite in decurs de sapte ani cum evolueaza si devin niste persoane minunate.
Serialul se adreseaza familiei si pot spune ca sunt prezentate unele momente asa de emotionante incat iti dau lacrimile si simti cum pielea ti se face de gaina. Poate ca  pe mine ma impresioneaza acest serial si pentru ca simt o oarecare asemanare intre mama mea si mine si Lorelai si Rory

2 comentarii:

Unknown spunea...

Am vazut cateva episoade si e foarte dragut filmul.

Unknown spunea...

serialul*.