Pagini

Devoratori Online

marți, 13 august 2013

Kick Ass 2 -2013

Batman,Superman,Iron Man !Toti stim cine sunt .Chiar daca ii stim din benzile desenate , din filme sau de pe ambalajele produselor ei constituie idoli .Oameni care se lupta cu raul si care au si puteri speciale.
In viata reala insa il regasim pe Kick Ass!Cine este Kick Ass? Kick Ass este Dave Lizewski(Aaron Taylor-Johnson),un pusti care s-a saturat sa isi imagineze eroi si a hotarat sa devina chiar el un erou.Ei bina asta se intampla in partea 1.
Partea a doua ni-l prezinta pe Dave care doreste sa faca o echipa cu Mindy Macready(Chloe Grace Moretz) ,sau mai bine zis neinfricata Hit Girl.
Totusi Mindy este nevoita sa renunte la viata ei ca Hit Girl si sa se comporte ca o adolescenta normala ,fapt care il face pe Dave sa se alature unei alte echipe de pseudoeroi numita "Justitie pentru totdeauna".
Echipa lui nu stie insa ca un vechi prieten al lui Kick Ass , Chris D`Amico(Christopher Mintz-Plasse) ,isi creeaza la randul lui o echipa de superticalosi cu scopul de a se razbuna pe Kick Ass pentru moartea tatalui sau si pentru a incepe o revolutie a raului.
Cele doua parti vor trebui sa se infrunte iar Dave si Mindy vor trebui sa hotarasca cine sunt ei cu adevarat , oameni sau supereroi.
Filmul este o comedie spumoasa care imbina scenele dramatice cu sarcasm si care ,cu siguranta, va fi o alegere potrivita . Daca Kick Ass va placut ,Kick Ass 2  este foarte posibil sa va uimeasca .
 Nota 4/5

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cred ca e dragut filmul.