Pagini

Devoratori Online

miercuri, 28 august 2013

We're the Millers



David Clark (Jason Sudeikis) este un traficant de droguri care vinde cantitati mici oamenilor plictisiti obositi, dar niciodata copiilor.

Intervenind intr-o lupta pierde toti banii castigati, dar si provizia de iarba, stiind ca nu poate scapa usor de situatiia in care se afla incearca sa se ascunda de seful lui, dar fara prea mare succes. Cand seful sau il gaseste ii spune ca il iarta daca se va duce in Mexic pentru ai aduce provizia de iarba.

David decide ca cel mai sigur ar fi sa para ca ar fi in concediu cu familia, asa ca hotareste sa faca rost in mod convenabil de o familie, sotia lui va fi Rose (Jennifer Aniston) o dansatoare la bara din scara lui, fiul va fi
Kenny (Will Poulter), un tantalau ,iar fiica va fi Casey (Emma Roberts) o fata fugita de acasa.

Protagonistii trec prin tot felul de aventuri in incercarea de a indeplinii misiunea periculoasa, incercand sa para o familie normala aflata in vacanta dar creanduse tot felul de situatii comice, care te fac sa razi cu lacrimi.
Filmul seamana ca atmosfera transmisa cu serialul Weeds, incercand sa arate partea haioasa a unei situatii greu de rezolvat, tinandu-te in priza pe toata durata sa.

Mesajul filmului este unul foarte dragut, aratand ca familia nu este neapart formata doar din persoanele cu care esti inrudit.

Va recomand cu caldura sa mergeti sa vedeti filmul fiindca nu veti regreta desi nu il sugerez  celor sub 12 ani.

Multumim MediaPro Distribution pentru invitatie!



2 comentarii:

AliceNeko spunea...

Am ras cu lacrimi :)). Prea genial filmul.

Unknown spunea...

L-am vazut.A fost dragut filmul.