Pagini

Devoratori Online

vineri, 27 septembrie 2013

Grey's Anatomy S10

             
    Nu am, de gand sa stau sa povestesc ce s-a intamplat in episod fara sa dezvalui ceva important, asa ca te duci frumos te uiti la episod, te intorci si imi vei citi parerea mea.
             SPOILER ALERT
                 **********
                   ********
                      ****
                       **
                        *
Mi s-a parut ca a trecut foarte repede perioada dintre sezoane, din pacate la fel a fost si cu vara.
In alta ordine de idei OMG 86 de minute de Grey's Anatomy in loc de 42!!!!!!!!! Ma rog chiar daca e doar pentru un episod e super. De obicei cand ma uitam la ce minut s-a ajuns si vedeam ca suntem deabea la 20 eram ceva de genu, a gata imediat se termina, dar acum eram ehhh mai e o tona.
Se intampla atatea lucruri, adica Callie si Arizona, nu pot sa cred adica erau genul ala de cuplu care trec peste toate si se iubesc pana la sfarsit.
Pe de alta parte faza cu curentatul mi s-a parut asa trasa de par....adica pana si eu care urasc fizica stiu ca nu prea poti ajuta pe cineva curentat daca il atingi fara protectie, dar ma rog sa zicem ca era din cauza socului si al impulsului de moment. In fine chiar imi pare rau de Brooks, chiar incepusem sa o am la inima.
Mi s-a parut foarte draguta faza ca Richard a lasat-o pe Meredith sa faca alegeri in legatura cu ingrijirea lui medicala.
Ce as mai comenta este ca Shonda Rhimes a ucis destule personaje, adica ar trebuii sa se mai opreasca, voi face o lista cu cele de care imi mai amintesc asa de amuzament:
- Mark Sloan
- Lexie Grey
- George O"Malley
-  Adele Webber
- Heather Brooks
-  Ellis Grey
- Denny Duquette
-  Tatal lui George
- Reed Adamson
- Charles Percy
Da cam atat imi aduc aminte :D
Ceva pareri?
Cred ca stiti ca Sandra Oh va parasi serialul dupa sfarsitul sezonului 10. Eu zic ca ar fi cazul ca serialul sa aiba un sfarsit, adica deja incepe sa se strice, ma uit la episoadele de la inceput si vad cum de la cazurile interesante s-a ajuns sa se puna accent din ce in ce mai mult pe drama personajelor ceea ce la un moment dat devine deranjant, cel putin pentru mine.

2 comentarii:

AliceNeko spunea...

Adevarat. Inainte era chiar amuzant serialul, acum parca e drama si nu mai e asa de interesant :(

Unknown spunea...

M-am uitat si eu la cateva episoade din serial,dar nu mi-a placut.