Pagini

Devoratori Online

luni, 30 septembrie 2013

TV-ul din zilele noastre...........

Brain Washing | via Facebook
Hei lume! Nu stiu daca sunt singura sau si voi simtiti ca ceea ce se transmite la televizor e din ce in ce mai ieftin si mai nefolositor.
Cand eram mai mica( acum 2-3 ani) ma uitam destul de des la TV, acum trec cu saptamanile in care nu aprind televizorul. Prefer sa ma uit la ce ma intereseaza pe mine( seriale - fileme) online.
Am incercat seara trecuta sa ma uit la X-factor, pur si simplu nu am rezistat, mi se parea ca  totul e o mare prostie.
Horrorgrafia. | via Tumblr
Sunt curioasa de parerea voastra ca eu una cred ca Tv-ul prajeste creierii, o tona de reclama, filme de tot rahatul care contin 90% impuscaturi + batai, desenele animate nu mai sunt desene animate, adica fetitele se uita acum la telenovele americano-latine ca Violeta, nici nu mai stiu ce e aia Tom&Jerry.
Adica nu vreau sa sun a om nebun, dar daca as avea un copil cred ca nu l-as lasa sa se uite la TV, adica nu as vrea sa ajunga sa aiba creierul terci, mai bine i-as cumpara DVD cu desene animate adevarate.
Referitor la stiri, nu stiu daca ati observat, dar se merge pe ideea hai sa vorbim despre toate prostiile, accidentele, violurile care se intampla in tara noastra 50 de minute si 5 minute despre realizarile si lucrurile bune facute in tara noastra. La stirile din sport e si mai rau, nu ar trebuii sa se cheme asa, ci stiri din fotbal, iar eu urasc fotbalul din cauza ca cei care il joaca sunt in marea lor majoritate niste golani! De ce nu putem vorbii si despre alte discipline sportive, ca avem destui campioni in tara noastra. Imi amintesc ca am deschis televizorul pentru a vedea ce a facut o tenismena intr-un mare turneu, si an primit in schimb informatii de cacat timp de 20 de minute despre ce casa si-a cumparat fotbalistul ala si ce masuina si-a cumparat alalalt.
In concluzie stirile nu prezinta aspecte pozitive ale vietii in romania, pentru a incuraja lumea sa evolueze. Ar putea spre exemplu sa modifice un pic formularea:
"Romania se afla pe penultimul loc in colectarea deseurilor reciclabile in Europa"  in " Romania a reusit in anul 2012 sa creasca rata de recilare cu 5 procenta fata de 2011, ceea ce ne-a mai ridicat un loc in clasamentul...." (nu am folosit date concrete, dar am vrut sa arat ca se pot privii in doua feluri lucrurile, de ce sa nu privin jumatatea plina a paharului?De ce sa nu se vorbeasca la stirile de seara despre reusitele elevilor romani la olimpiadele internationale, in loc sa se vorbeasca de alt accident de pe autostrada in privinta caruia nu mai putem face mare lucru?)
Ma rog, subiectul e unul inepuizabil, care e parerea voastra? Poate voi ati gasit ceva interesant la TV, ceva la care merita sa te uiti!
Slike vremenske crte

5 comentarii:

meduza spunea...

De cativa ani, ma uit la televizor doar intamplator cand trec pe langa el. Pur si simplu nu ma mai uit pentru ca am cartile si pc-ul care sa-mi tina de urat, si nici n-as avea la ce sa ma uit, daca as vrea. Toate emisiunile sunt o mare prostie. Sau ma rog, poate nu toate, doar ca zau, pe mine nu ma intereseaza cand si unde s-a maritat Biana Dragusanu, sau ce geanta si-a luat Andreea Tonciu. Stuupid. Imi e ciuda ca am descoperit asta abia atat de recent si am pierdut o gramada de timp uitandu-ma la tv in loc sa fac ceva util.

meduza spunea...

Bianca*

IoanaBrtk spunea...

Bine ca am reusit sa descoperim asta, sunt destule persoane care prefera sa se uite la prostiile de la TV in loc sa citesca o carte sau sa se uite la un film bun!

AliceNeko spunea...

Nici eu nu prea mai deschid Tv-ul decat in weekend sa caut ceva bun, dar mereu nu este asa ca il inchid. Prefer sa citesc o carte si sa beau o ciocolata calda :3 sau sa vizionez un film pe laptop si sa ma indop cu floricele :))

Unknown spunea...

Eu nici nu prea ma mai uit la televizor.Ma uit doar daca este vreun film bun.In rest,nu.