Pagini

Devoratori Online

sâmbătă, 26 octombrie 2013

INSIDIOUS 2




Isidious 2,la fel ca si primul Insidious nu m-a dezamagit deloc,nici nu ma asteptam la asa ceva.In primul capitol,asa cum stiti (daca nu stiti va spun eu) familia Lambert se confrunta cu o serie de probleme paranormale care pornesc de la fiul cel mare al acestora,Dalton,care poate,prin intermediul viselor sa calatoreasca in lumea intunericului.Captiv fiind in acel loc,tatal sau isi ia inima in dinti si ,ajutat de un fel de vrajitoare acesta se duce sa-l salveze pe micut.

Din acest capat al povestii ,in care se pare ca totul se termina cu bine,izvoraste povestea din Insidious 2,care ne relateaza ca , ceva mult mai rau s-a intamplat defapt in timpul calatoriei parcursa de Josh Lambert cu scopul de a-si salva baiatul.

Se pare ,de data aceasta,ca adevaratul suflet al lui Josh a ramas captiv in lumea mortilor,si ca un spirit malefic al unui batran ce a avut de suferit o drama cumplita pe parcursul vietii lui,batran care a fost cu multi ani in urma unul dintre pacientii doamnei Lambert, bunica lui Dalton,isi pune ghearele pe corpul lui.Intentiile acestuia nu sunt deloc de bun gust,vrand sa isi continue activitatea sadica pe care o incepuse in timpul in care era in viata,omorul femeilor.

Deoarece Elise,vrajitoarea care i-a ajutat sa il salveze pe Dalton se dovedeste ca a fost omorata de sufletul batranului Parker Crane ,singurii care ar mai putea face ceva in legatura cu situatia sunt mama lui Josh,Lorraine si un prieten al acesteia ,Carl.

Patrunzand acestia in lumea celor morti se intalnesc dupa nenumarate incercari cu Elise care ii ajute sa descopere putin cate putin din cazul lor.De aici povestea i-a o intorsatura favorabila pentru personajel principale.

Merita vizionat?Din toate punctele de vedere,DA!Graficele,actorii,efectela speciale,cat si povestea filmului il face sa fie unul dintre cele mai bune filme de groaza.


NOTA:5/5
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

2 comentarii:

AliceNeko spunea...

L-am vazut pe primul si e destul de bun. Trebuie sa il vad si pe 2

Unknown spunea...

Super interesant.