Pagini

Devoratori Online

joi, 14 noiembrie 2013

Free birds - 2013

Official Movie Free Birds Pictures
A venit luna noiembrie, ei bine pentru anericani este luna sarbatorii " Ziua Recunostintei"(Thanksgiving Day)
Pentru ei aceasta zi este la fel de speciala precum Craciunul sau chiar mai speciala. La originea sarbatorii ei ii multumeau lui Dumnezeu pentru faptul ca au ajuns cu bine in America, dar cu timpul semnificatiia sarbatorii s-a schimbat, o considera un moment de a multumii celor din jur.
La o mica ferma de curcani unde viata este perfecta pentru pasarile galagioase si fara minte traia un curcan diferit pe nume Reggie( voce Owen Wilson) care se pare ca este mai diferit, se considera mai istet si are o teorie diferita de a curcanilor cum ca fermierul nu este bun ci ca ii ingrasa pentru ai manca.
De Ziua Recunostintei Reggie este gratiat de presedinte si este luat sa locuiasca in casa acestuia. Totul este frumos si linistit pana apare Jake, razboinic care il obliga pe Reggie sa ia parte la misiunea de salvare a rasei sale. Ei trebuie sa gaseasca o masina a timpului, sa calatoareasca inapoi in timp si sa scoata curcanul din meniu.

Cu greu dupa ce au patruns in sediul secret de cercetare al USA cei doi reusesc sa se intoarca in timp.
Acolo vor intalni un card de curcani salbatici. Le vor explica situatia la care s-a ajuns in prezent si vor incerca sa salveze rasa. Ramane de vazut cum vor reusi sa faca acest lucru.
O animatie perfecta pentru cei mici, dar si pentru cei mari. Plina de umor si de imprevizibil ea te va introduce in atmosfera sarbatorilor desi la noi nu este sarbatorit acest lucru.
Animatia este disponibila in varianta subtitrata, dar si dublata.
Film distribuit de MediaPro Distribution
 Nota 4/5

2 comentarii:

AliceNeko spunea...

Ce dragut :3

Unknown spunea...

E foarte draguut filmul.