Pagini

Devoratori Online

vineri, 15 noiembrie 2013

The Hunger Games: Catching Fire a avut premiera de gala in Londra: afla cat de bun este noul film din serie cu Jennifer Lawrence si care sunt primele reactii


The Hunger Games incepe sa cucereasca din nou lumea. Premiera de gala a filmului Catching Fire a avut loc in Londra, acolo unde au fost prezente vedetele francizei, in frunte cu frumoasa Jennifer Lawrence. Primele recenzii lauda filmul, asa ca fanii au un motiv in plus sa vada evenimentul cinematograficc al lunii.

Jennifer LawrenceJosh Hutcherson si Liam Hemsworth au luat cu asalt Leicester Square pentru premiera mondiala a filmului Jocurile Foamei: Sfidarea. Alaturi de ei au fost prezenti si celelalte staruri ale filmului Elizabeth Banks, Sam Claflin, Jena Malone, Jeffrey Wright, Willow Shields, Stanley Tucci, Donald Sutherland si regizorul Francis Lawrence.



      Jennifer Lawrence a atras toate privirile intr-o rochie alba cu imprimeuri, iar Elizabeth Banks a optat pentru o rochie galbena lunga si stralucitoare. Fanele prezente au explodat de bucurie atunci cand si-au facut aparitia Sam Claflin sau Liam Hemsworth, insa toti ochii au fost atintiti catre frumoasa Jennifer Lawrence, care si-a afisat si noua coafura cu care a starnit reactii vehemente. Sute de fani au fost prezenti la eveniment, in ciuda vremii racoaroase si a ploii. 

          Jennifer Lawrence a apucat sa vorbeasca putin si despre starurile feminine din showbiz care au renuntat si accepta sexualitatea ca o forma de promovare. Actrita a vorbit direct despre showul lui Miley Cyrus de la MTV EMA. "Sexul este o parta a industriei care vinde. Din motive dezgustatoare, cu cat esti mai tanara si te dezbraci, cu atat vinzi mai mult" a spus actrita de 23 de ani.

The Hunger Games: Catching Fire are parte de reactii foarte bune, asa cum arata primele recenzii. Filmul va fi vazut in cinematografele din lumea intreaga incepand cu acest weekend. In Romania, Jocurile Foamei: Sfidarea se va lansa pe 22 noiembrie.
The Hunger Games: Catching Fire are parte de reactii foarte bune, asa cum arata primele recenzii. Filmul va fi vazut in cinematografele din lumea intreaga incepand cu acest weekend. In Romania, Jocurile Foamei: Sfidarea se va lansa pe 22 noiembrie.
Este prea devreme sa spun ca abia astept sa vad urmatorul film din serie? A doua parte din franciza este si mai buna si duce povestea intr-o directie incredibila. Fanii cartilor vor avea ocazia sa exploreze si mai mult lumea excentrica creata de Collins. Noi criticii, de obicei, laudam blockbusterele care aduc ceva diferit, dar de aceasta data ma bucur ca au continuat filmul in aceeasi maniera, pentru ca este reusit."The Telegraph 

"Jennifer Lawrence este sufletul acestui film si al intregii francize. Este draguta si dura in acelasi timp si ofera din nou o interpretare complexa, transmitand un val de sentimente spectatorilor. Din pacate, filmului ii lipseste sufletul si asta poate fi dezamagitor. Dar este suficient de bun incat sa ii faca pe fani sa astepte cu nerabdare urmatorul film." The Guardian

"Catching Fire este un succes pe mai multe planuri. Dar sta mereu in umbra melodramei si a subploturilor din poveste incat uneori isi pierde forta si te poate lasa neimpresionant" Digital Spy.

"Catching Fire, continuarea lui Hunger Games, este net superioara predecesorului sau. Acum se impun regulile unui meci mortal,  insa intervine si aspectul socio-politic, cu care cartile au cucerit milioane de fani. In mainile regizorului Frances Lawrence, Catching Fire arata ca un film cu adevarat entertaining, care va trezi interesul tuturor" Variety.

Sursa

Un comentariu:

Unknown spunea...

Nu am vazut partea a doua,dar zilele astea o sa ma uit la Hunger Games Catching Fire.