Pagini

Devoratori Online

marți, 24 decembrie 2013

Clopotica si secretul aripilor -2012



Totul incepe cand Clopotica paseste in Gradinile iernii locul unde zanele insorite nu au voie sa mearga deoarece frigul pe care ele nu il pot suporta ii pun in pericol aripile, dar totusi pentru ea ceea ce se intampla este un miracol aripile incep sa ii sclipeasca si stie ca ceva o leaga de acel loc, indrazneta si curioasa clopotica faureste un costum care o protejeaza de frig si reuseste sa se infiltreze in padurea iernii, unde descopera secretul aripilor alaturi de Albastrica, a caror aripi ii stralucesc cand este in preajma Clopoticai, afla ca ele provin de la acelas suras al copilului, ceea ce inseamna ca sunt surori.
Clopotica nu se lasa si incearca sa ii aratea surorii sale ce inseamna sa fii zana insorita,dar nu totul merge asa cum isi doreste deoarece o zana a iernii nu poate trai in partea insorita asa ca Clopotica trebuie sa isi salveze sora, si odata cu ea si Padurea. Este o animatie suerba, seria Clopotica este foarte buna si merita vizionata, m-a impresionat foate tare filmul si are niste efecte bune. Animatia merita vazut in preg de iarna deoarece eu cred ca atunci este cel mai bun moment.
Nota:5/5

NU UITA SA TE INSCRII LA CONCURSUL NOSTRU !





5 comentarii:

Diana N. Mirancea spunea...

Una dintre animatiile reusite :)

AliceNeko spunea...

Un film bun <3 Mi-a placut mult povestea, desi nu ma asteptam sa aibe o sora.

Praf de stele spunea...

Cum de l-am ratat?? Trebuie neaparat sa-l vad si eu! Iubesc filmele de animatie cu Clopotica. E printre personajele mele preferate! :D

Unknown spunea...

Sincer,eu nu am vazut niciun film cu Clopotica,dar cred ca merita vazute.O sa le incerc si eu.

Malina spunea...

Daaa, filmul este viu colorat si plin de viata iar ideea m-a impresionat(adica nu ma asteptam la o sora)