Pagini

Devoratori Online

miercuri, 22 ianuarie 2014

American Hustle (2013) - Teapa in stil american



10 nominalizări Oscar, 3 premii şi 4 nominalizări Globul de Aur, 10 nominalizări BAFTA -  Da sunt multe premii si nominalizarii si pe buna dreptate!
A fost exceptional .Actorii , scenele care mai de care mai amuzante sau pline de suspans , tensiunea si chiar si momentele mai putin stralucite si multe alte detalii au facut ca acest film sa fie unul de nota 10!

Un film de ficţiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970, American Hustle/Ţeapă în stil american spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase.
Jeremy Renner îl interpretează pe Carmine Polito, un politician vehement şi oportunist din New Jersey, care se trezeşte prins ca într-un cleşte între escroci şi agenţii federali. Imprevizibila soţie a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbuşirea întregului edificiu. Ca şi celelalte două filme ale lui David O. Russell, American Hustle/ Ţeapă în stil american defineşte un gen de film în care este vorba despre iubire, remodelare şi supravieţuire. 


Filmul m-a facut sa nu ma mai gandesc la nimic altceva , m-a facut sa traiesc odata cu protagonistii sa savurez fiecare replica spusa.Pare putin exagerat , dar filmul merita fiecare lauda.
Si ceea ce m-a facut sa ador filmul a fost impresionanta Jennifer Lawrence! Nu pot sa imi imaginez cum femeia asta poate sa joace atat de bine.Fiecare cuvant , fiecare miscare o face pur si simplu perfect si natural.Daca pana acum nu aveam o actrita preferata , ei bine acum mi-am gasit una. Si aceea este Jennfier Lawrence!
Nu pot sa spun ca ceilalti actori nu au jucat exceptional , mai ales Christian Bale , care de la primele minute ale filmului m-a facut sa il consider un actor excelent, care da farmec filmului prin prezenta si atitudinea sa.
Un film de vazut neaparat!
Multumim celor de la InterCom pentru ocazia de a viziona acest film!

Nota : 5/5

2 comentarii:

Unknown spunea...

Am vazut filmul si chiar mi s-a parut a fi unul foarte bun.Imi place ideea,sfarsitul,actorii,totul.

Diana N. Mirancea spunea...

Amy, Jennifer si Bradley? Cred ca merita vazut. Sunt curioasa in privinta personajelor ;)