Pagini

Devoratori Online

vineri, 31 ianuarie 2014

The Legend of Hercules - 2014
Dupa ce regele Amphitryon reuseste o alta cucerire, setea lui pentru putere, o face pe sotia sa, regina Alcmene sa se duca disperata si sa caute ajutorul divin. Aceasta primeste raspuns din partea zeitei Hera, care o anunta ca il va purta in pantece pe fiul lui Zeus, cel ce il va detrona pe Amphitryon si va aduce pace, Hercule.
Cand regele afla despre acest copil "fara tata" acesta il accepta, dar il considera mereu mai prejos decat adevaratul sau fiu , Iphicles. Dupa ce incheie o pace cu Creta, regele decide sa il insoare pe Iphicles cu printesa Hebe, chiar daca aceasta traia o poveste de dragoste cu Hercule. Pentru a ii despartii pe cei doi indragostiti regele il trimite pe Hercule intr-o misiune in care urma sa fie ucis de catre un aliat al acestuia. Acesta, insa nu moare, ci se aliaza cu Sotiris si impreuna vor fi vanduti si vor incerca sa isi recastige libertatea si sa implineasca destinul prevestit de zei.Filmul este disponibil in format 3D, deci va anunt sa va asteptati la efecte speciale pline de adrenalina si suspans. Cadrele de actiune trec
 din stop in rulaj rapid, formand un efect special surprinzator si unic.
Desi legenda originala a eroului Hercule nu este respectata in intregime, trebuie sa va asteptati la o mica rastalmacire, care face filmul mult mai interesant.Mie mi-a placut destul de mult filmul din cauza ca,  in copilarie am fost pasionata de legendele grecesti dar si pentru minunatul actor principal care il interpreteaza pe Hercule, Kellan Lutz. Chiar daca este un pic prea musculos, mie imi place de el.


Nota:3/5
PhotoPhotoPhoto

Niciun comentariu: