Pagini

Devoratori Online

miercuri, 29 ianuarie 2014

Tokarev (2014) - Furia  

Regia - Paco Cabezas
Cu - Nicolas Cage, Rachel Nichols, Peter Stormare
Gen film - Acţiune Crimă Thriller
Premiera in Romania - 31.01.2014

  
Paul Maguire (Nicolas Cage) duce o viaţă de infractor alături de tovarăşii săi, Kane (Max Ryan) şi Doherty (Michael McGrady), până într-o noapte când fură banii unui mafiot rus care-i iese în cale tocmai când se ducea la şeful lui să-i ducă nişte bani. Captura e mult prea mare ca să-I lase indiferenţi, aşa că alege să fugă cu banii. Maguire pleacă cu o geantă în care se află banii, dar şi un pistol Tokarev. Însă gestul lui declanşează un război în toată regula între familia lor de infractori irlandezi şi mafia rusă. Paul îi instruieşte pe cei doi amici să stea ascunşi până se calmează lucurile, urmând ca apoi să împartă banii frăţeşte. Şaptesprezece ani mai târziu, Paul are o afacere legală în construcţiie însurat cu o femeie ambiţioasă, Vanessa (Rachel Nichols), şi e un fată devotat fiicei sale adolescente, Caitlin (Aubrey Peeples).
    Într-o seară,când Paul e ieşit cu Vanessa, detectivul care odată îl hărţuia vine să-i dea o veste cumplită: Caitlin a fost răpită. Paul îşi adună prietenii şi porneşte într-o căutare pe cont propriu, fiind convins că cel care a răpit-o pe Caitlin este mafiotul rus căruia îi furase banii cu ani în urmă. Vanessa, care la început îl sprijină, începe să se teamă că Paul va deveni din nou ucigaşul cu sânge rece care fusese odată. Sau poate că Paul a fost mereu un om violent care nu şi-a lăsat niciodată cu adevărat în urmă viaţa criminală.

Cum sunt o adevarata fana a filmelor de actiune/crima acest film a fost pe placul meu.Desigur sa nu uitam ca in film joaca Nicolas Cage , si asta ii ofera si mai multe plusuri din partea mea.Am urmarit multe filme in care joaca acesta si in fiecare film mi s-a parut  nemaipomenit ,in special in "Leaving Las Vegas" ,unde a fost laureat al Premiului Academiei Americane de Film (1996) pentru cel mai bun actor in rol principal .
Un film ce a are tenisiune , suspans ( foarte mult suspans ) , adrenalina si desigur scene "sangeroase" pe care le gasesc extrem de impresionante,
Fiecare personaj in parte a dat viata filmului si l-a facut sa merite urmarit din plin cu "inima la gura" .
Am fost uimita sa aflu cine a ucis-o pe Caitlin pana la urma , am urmarit cu fascinatie toate momentele si am fost placut surprinsa sa vad ca filmul nu se termina asa cum m-am asteptat.
Ce se intampla cu Paul , Kane si Doherty? Ei bine asta o sa aflati doar daca o sa il urmariti! Ce-i sigur , este ca filmul merita!Chiar merita vazut!

Multumim RO IMAGE pentru ocazia de a vedea acest film!PhotoPhotoPhotoNOTA:3/5

Niciun comentariu: