Pagini

Devoratori Online

duminică, 23 februarie 2014

Pompeii 3D- 2014


In Pompeii, o provincie a Imperului Roman,in anul 79 i. H. vulcanul incepe sa le vorbeasca cetatenilor, in general este considerat un lucru bun.
Fiica guvernatorului tinutului, Cassia(Emily Browning), , se intoarce mai devreme acasa de la Roma, pentru a asista la sarbatorile tinutului.
In acelasi timp soseste si Milo(Kit Harington), un sclav de provenienta celtica, care castiga de fiecare data luptele din arene.
Prin niste imprejurari neplacute cei doi reusesc sa se cunoasca si inevitabil sa se indragosteasca.
Vulcanul continua sa bolboroseasca. Milo trebuia sa se lupte in arena cu ocazia sarbatorilor cu cel mai bun gladiator al stapanului sau.

Sarbatoarea devine o agitatie generala din cauza cutremurelor provocate de vulcan.
Majoritatea oamenilor mor incercand sa se salveze, Cassia este salvata din vila care ardea de catre Milo si pornesc spre o cursa infernala, incercand sa se salveze.
Filmul  este foarte reusit, efectele speciale fiin foarte reusite.Povestea este reusite, doar un pic cam trasa de par sau poate cliseica, desi sfarsitul este tulburator.

Partea cea mai buna a acestui film a fost Kit, care daca nu stiati joaca in Game of Thrones ca Jon Snow, personaj pe care il iubesc.....
Dupa cum poate stiti in urma acestei tragedii au ramas ca dovada corpurile pietrificate ale victimelor.Desigur nimeni nu stie ce s-a intamplat cu adevarat in Pompeii, dar regizorul Paul W.S. Anderson, a reusit sa recreeze destul de bine atmosfera romana, costume, obiceiuri dar si sa isi imagineze cum a fost pe insula in acele clipe de teroare.
PhotoPhotoPhotoPhoto Nota 4/5

Niciun comentariu: