Pagini

Devoratori Online

joi, 13 februarie 2014

Vampire Academy (2014) - Academia Vampirilor


" Dragostea si loialitatea sunt mai puternice decat legaturile de sange "


Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimânttori şi mai periculoşi vampiri.
Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise. Având o legătură psihică ieşită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă faţă ameninţărilor.

Dupa cum bine stiti , acest film a fost realizat dupa celebra serie "Academia vampirilor" scrisa de Richelle Mead , avand 6 volume.
Am avut mari asteptari de la acest film , seria fiind una dintre preferatele mele, dar ... exista loc de mai bine....
Filmul nu este exceptional , nu au fost respectate scenele din carte, toata actiunea fiind intortocheata .Cei drept a inceput in forta si dupa m-am pierdut complet ajungand sa fiu confuza de actiunea personajelor, dar per total nu pot spune ca este un film prost pentru ca nu este.
Am ajuns sa cred ca am fost defapt la o comedie,deoarece am ras aproape pe tot parcursul vizionarii, si nu ,nu am fost singura care a facut asta.
Ca personaje mi-au placut Zoey Deutch si desigur Danila Kozlovsky ,  care chiar au jucat  foarte de bine , mai ales la final care a fost .. cum sa zic.. a fost un final interesant , si m-a facut sa ma gandesc putin la "Harry Potter".
Dimitri, Dimitri , Dimitri ... cand acest personaj a aparut in prim-plan ma gandeam ca toate fanele vor suspina si da , chiar asta au facut.
Ma rog , sunt ferm convinsa ca toate fanele "vampirilor" vor adora acest film , dar pentru iubitorii de alte genuri filmul a fost acceptabil si sunt curioasa sa vad ce va iesi in continuarea seriei.
Este un film perfect de vazut in weekend cu gasca de prieteni.

Multumim Ro Image pentru sansa de a vedea acest film !

Regia - Mark Waters
Cu - Zoey Deutch, Lucy Fry
Durata - 104 minute
Distribuit in Romania - Ro Image 2000 , Prorom
PREMIERA IN ROMANIA - 14.02.2014


NOTA : 3/5
PhotoPhotoPhoto

Niciun comentariu: