Pagini

Devoratori Online

sâmbătă, 15 februarie 2014

Winter's Tale (Poveste de iarna) - 2014


Povestea de iubire ce se petrece in timpul iernii a aparut la ctanc in cinemauri pentru sarbatoarea de Valentines Day.
Avem in prim plan un hot , pe nume Peter Lake, care a fost initiat in mestesugurile hotiei de catre un demon ce salasuia in New York si pe Beverly Penn, o fata din patura bogata a societatii, dar care sufera de o conditie foarte grava, din cauza careia avea sa moara.
Destinele celor doi se intersecteaza in momentul in care Peter incearca sa jefuiasca resedinta din New York a familiei Penn.

Intamplarea face ca cei doi sa se simta atrasi unul de celalalt si in ciuda sortii potrivnice reusesc sa il convionga pe tatal lui Beverly sa ii lase sa isi petreaca timpul impreuna.
Peter castiga simpatia familiei Penn, dar aceasta nu avea sa dureze foarte mult din cauza mortii iminente a lui Beverly.
Peter se trezeste in prezent  desenand profilul unei fete, dar avand memoria complet stearsa, el trebuie sa isi implineasca destinul, dar neavand idee care este acela......
Filmul arrata o perspectiva interesanta asupra New York-ului plina de magie fantastic si creaturi mitice.
Ce e drept, e drept cliseele au fost prezente mai la tot pasul fiind destul de deranjante la un moment dat, deci daca esti genul care cauta ceva dragut si recomfortant despre iubite, te sfatuiesc sa dai o fuga la cinema si sa vezi acest film, ca tot pluteste iubirea in aer.

                                                        Nota 2/5
                                                  PhotoPhoto

Niciun comentariu: