Pagini

Devoratori Online

miercuri, 5 martie 2014

Carrie-2013


Cronica realizata de Stefi Stancu



In lumea aceasta nimic nu e ceea ce pare!Carrie White (Chloe Grace Moretz)

este fiica adolescenta a unei fanatice religioase . Din cauza mediului in care o creste mama sa, Carrie devine ea insasi o fiinta inchisa , evitata fiind si evitand mediul social , o simpla ”ciudata “ in liceu.

Cand aceasta se panicheaza din cauza unui fenomen biologic natural ,colegele ei ii fac o farsa grosolana si ca urmare sunt pedepsite ,dar numai una dintre acestea , Chris Hargensen(Portia Doubleday), este exmatriculata.

O alta complice la farsa ,Sue Snell (Gabriella Wilde) se simte atat de vinovata incat hotaraste sa ii ofere lui Carrie sansa de a merge la balul de absolvire cu prietenul ei Tommy Ross(Ansel Elgort).

Protagonista insa descopera ca nu este la fel ca toti oamenii.Ea afla ca are niste puteri impresionante si infioratoare , iar in noaptea balului , cand Chris isi doreste razbunare si pune la cale o alta umilire a fetei , cea din urma isi va pierde controlul si un cosmar va lua locul noptii de vis a absolventilor.



Filmul este bazat pe una dintre cele mai bine vandute carti ale lui Stephen King ,”Carrie”.

Filmul a reusit sa imi lase o impresie puternica , nu doar din cauza scenelor ce pot fi considerate macabre ,sangele domina mai ales in final , dar si din perspectiva ideilor pe care este bazat .
                                                           PhotoPhoto
                                                                  Nota 2/5

Niciun comentariu: