Pagini

Devoratori Online

luni, 2 iunie 2014

Edge of Tomorrow- 2014


Filmul prezinta un viitor neplacut in care rasa umana se zbate pentru supravieture, luptand cu o rasa de extraterestri foarte ostila ce este pe cale sa ne cucereasca planeta.
Cage este directorul campaniei de promovare a razboiului cu extraterestrii. Cand superiorul sau ii cere sa mearga pe front sa filmeze o batalie pentru a incuraja oamenii sa se ofere voluntari, acesta refuza si este trimis , drept pedeapsa, intr-o baza de antrenament ca nou recrut.
Este pus fara mila sa ia parte la o batalie chiar in ziua ce urmeaza. Fiind complet neinstruit, se lasa omorat foarte repede de un extraterestru diferit fata de cei prezentati anterior. Ceea ce este ciudat este ca ziua lui reincepe din nou. Se afla iar in baza militara de pregatire, traieste aceleasi experiente, moare din nou in batalia din ziua urmatoare. Asta se intampla la nesfarsit pana cand Rita, un soldat ce a salvat cateva batalii pana in acel moment isi da seama de ceea ce i se intampla si ii spune sa o caute dupa ce se trezeste.
Afla ca si Rita a patit acelasi lucru ca si el, extraterestrul care l-a omorat avea o legatura cu extraterestrul mama ce controla totul. Aveau puterea de a reseta ziua, daca pierdeau o batalie,se regrpau si stiau cum sa invinga urmatorul atac.
Cei doi vor pornii intr-o cursa ce va avea loc mereu in aceasi zi spre a castiga o batalie ce pare imposibil de castigat.

Un film de actiune reusit, ce are o poveste interesanta, dar si o groaza de scene dinamice pline  de explozii ce va vor tine in priza pe tot parcursul acestuia.

Niciun comentariu: