Pagini

Devoratori Online

duminică, 29 iunie 2014

The Fault in Our Stars - 2014


Acest film prezinta o poveste de dragoste, intre niste adolescenti, nimic nou sub soare, singurul lucru unic este faptul ca cei doi adolescenti sunt supravietuitori ai luptei cu cancerul.
Mai intai ne este prezentata Hazel Grace, doctorii impreuna cu mama ei decid ca este cam depresiva, un efect secundar al cancerului, sau cum ii place lui Hazel sa zica un efect secundar al  mortii.
Doctorii decid sa o faca sa ia parte la intalniri a grupurilor de sprijin. Acolo il intalneste pe Augustus, aflat in remisie de un an, cu un picior lipsa, dar foarte chipes.
Filmul urmeaza firul povestii de dragoste, prezentata  dintr-o lumina cat se poate de optimista, avand in vedere circumstantele in care se afla personajele principale.
Ceea ce i-a unit pe Hazel si Augustus a fost o carte scrisa de un american stabilit in Olanda si finalul ei incert. Augustus decide sa isi foloseasca dorinta primita cand si-a amputat piciorul pentru ai satisface curiozitatea lui Hazel.
Cei doi vor pleca intr-o calatorie ce ii va schimba din punct de vedere emotional, dar care le va schimba si cursul relatiei..
Nu am sa va mint, filmul este unul foarte dramatic, ce prezinta un subiect dureros, ce vrea sa fie evitat de majoritatea oamenilor. Intadevar totul este imbracat intr-o aura comica si recomfortanta, dar tot cu copii bolnavi de cancer avem de-a face.
Pe mine m-a cam intristat filmul si mi-a dat o senzatie neplacuta, cu totii stim ca exista aceste probleme in lume, dar parca mai bine ne concentram pe partea pozitiva a vietii daca este posibil.
Desigur ca noi toti mai avem nevoie de un mod prin care sa ne descarcam, asa ca daca sunteti in cautarea unei drame romantice, va sfatuiesc sa alegeti acest film, este perfect pentru o runda sanatoasa de plans!

Niciun comentariu: