Pagini

Devoratori Online

marți, 5 august 2014

Filmele lunii AugustLucy - Premiera 1 august
Regizor: Luc Besson
Distribuţie: Scarlett Johansson, Morgan Freeman
Genul filmului: Acţiune, SF
Despre: Lucy, este o tânără obligată de mafia locală să transporte droguri în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul ei, dar în loc să-şi afle sfârşitul în urma unei supradoze, Lucy capătă puteri colosale, fiind în stare să îşi folosească creierul dincolo de logica umană. Evident că a venit vremea răzbunării.


Guardians Of The Galaxy - Premiera 8august
Regizor: James Gunn
Distribuţie: Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Vin Diesel
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, SF
Peter Quill, se trezeşte ţinta unei periculoase vânătoare de recompense, după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea sa de a dejuca planurile lui Ronan Acuzatorul, ce ameninţă soarta întregului univers, îl forţează pe Peter, să formeze o alianţă incomodă cu invincibilul Drax Distrugătorul, asasina Gamora, extraterestrul Groot şi ratonul Rocket.


Escape From Planet Earth - Premiera 8 august
Regizor: Cal Brunker
Distribuţie: Sarah Jessica Parker, Brendan Fraser, Jessica Alba
Genul filmului: Animaţie, Aventuri, Comedie
Pe planeta Baab, admiratul astronaut Scorch Supernova este un erou naţional pentru populaţia extraterestră albastră. Un maestru în salvări la mustaţă, Scroch trăieşte după regulile fratelui său Gary, şeful misiunii de control BASA. Când Lena, şefa bazei îl informează pe Scrotch că fratele său Gary a lansat un SOS de pe o planetă periculoasă, Scrotch îşi dă seama că trebuie să facă totul pentru a-l salva.
The Purge: Anarchy - Premiera 15 august
Regizor: James DeMonaco
Distribuţie: Frank Grillo, Carmen Ejogo, Zach Gilford
Genul filmului: Acţiune, Horror, Thriller
Sequelul succesului de casă din 2013 porneşte de la aceeaşi premisă şi explorează evenimente petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. În centrul atenţiei este un bărbat hotărât să profite de Noaptea judecăţii pentru a răzbuna moartea fiului său.


Let's Be Cops - Premiera 15 august
Regizor: Luke Greenfield
Distribuţie: Jake Johnson, Damon Wayans Jr.
Genul filmului: Acţiune, Comedie
Doi prieteni cam rataţi, descoperă un nou mod, extrem de ilegal, de a se distra. Cei doi încearcă să ajungă la o petrecere costumată, echipaţi în uniforme de poliţişti închiriate. După ce devin senzaţia cartierului, cei doi îşi asumă rolul de ofițeri de poliție, pe bune, folosind cele două uniforme închiriate și o mașină achiziționată de pe e-Bay, doar pentru a se amuza. În mijlocul distracție, cei doi poliţişti falşi, ajung să intre într-o conspiraţie plină de detectivi corupţi şi mafioţi ruşi.
Deliver Us From Evil - Premiera 15 august
Regizor: Scott Derrickson
Distribuţie: Eric Bana, Olivia Munn, Édgar Ramírez
Genul filmului: Crimă, Horror, Thriller
Detectivul din New York Ralph Sarchie, are parte de propriile-i probleme, dar viaţa i se dă peste cap şi mai rău când începe să investigheze o serie de crime pe cât de oribile, pe atât de inexplicabile. Detectivul face echipă cu un preot neconvenţional, specializat în ritualuri de exorcizare, pentru a lupta împotriva şirului de posedări înfricoşătoare ce terorizează întregul oraş .

The Hundred-Foot Journey - Premiera 15 august
Regizor: Lasse Hallström
Distribuţie: Helen Mirren, Manish Dayal, Om Puri, Charlotte Le Bon
Genul filmului: Comedie, Dramă, Romantic
Tânărul Hassan este echivalentul gastronomic al unui interpret cu ureche muzicală absolută. Emigrat cu familia în pitorescul sat Saint-Antonin-Noble-Val, Hassan deschide Maison Mumbai, un minuscul restaurant în care-şi vrăjeşte clienţii cu echilibrul fenomenal al aromelor din preparatele sale. Pare o carieră pentru toată viaţa, dar nu de aceeaşi părere este şi Madame Mallory, înţepata patroană a restaurantului Le Saule Pleureur, prezent în ghidul Michelin.

The House Of Magic - Premiera 15 august
Regizor: Ben Stassen, Jeremy Degruson
Distribuţie: Emily Blunt, Ron Perlman, William Shatner, Ewan McGregor
Genul filmului: Animaţie, Aventuri, Familie
Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder şi restul "familiei" trebuie să ia măsuri.

Sin City: A Dame To Kill For - Premiera 22 august
Regizor: Frank Miller, Robert Rodriguezr
Distribuţie: Eva Green, Bruce Willis, Jessica Alba, Josh Brolin, Eva Green
Genul filmului: Acţiune, Crimă, Thriller
Dwight plănuieşte răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. Continuarea filmului de succes Sin City, prezintă noile aventuri ale lui Dwight McCarty, situate cronologic înaintea celor din The Big Fat Kill. Ava Lord, o femeie din trecutul său, revine în viaţa sa, creându-i astfel nenumărate probleme.

Teenage Mutant Ninja Turtles - Premiera 22 august
Regizor: Jonathan Liebesman
Distribuţie: Megan Fox, Jeremy Howard, Alan Ritchson, William Fichtner
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Comedie, Fantastic, SF
Donatello, Rafael, Leonardo şi Michelangelo de-abia aşteaptă să ne arate pe marele ecran extraordinarele lor abilităţi la a mânui arme cât mai diverse. Patru ţestoase intră în contact cu o substanţă radioactivă, ceea ce le conferă inteligenţă umană, dimensiuni umanoide, dar şi puteri extraordinare. Împreună cu prietena lor April O'Neill, cei patru prieteni vor avea de înfruntat unul dintre cei mai redutabili antagonişti din universul popularizat de seria de benzi desenate.

Step Up: All In - Premiera 22 august
Regizor: Trish Sie
Distribuţie: Adam G. Sevani, Alyson Stoner, Briana Evigan
Genul filmului: Dramă, Romantic, Dragoste
A venit vremea ca vedetele filmelor anterioare ale francizei să se reunească: în Step Up: All In. Un concurs de dans găzduit de strălucitorul Las Vegas, face ca multe dintre personajele anterioare ale filmelor Step Up să revină pe ringul de dans. Pentru a asigura o nouă victorie, Camille, Andie, Moose, Eddy, Jason şi Sean, trebuie să inventeze cele mai spectaculoase mişcări de dans.


The Expendables 3 - Premiera 29 august
Regizor: Patrick Hughes
Distribuţie: Sylvester Stallone, Mel Gibson, Arnold Schwarzenegger
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Thriller
Barney, Christmas şi restul echipei ajung faţă în faţă cu Conrand Stonebanks, cel care, alături de Barney, a fondat grupul în urmă cu mai mulţi ani. Stonebanks, a devenit cu timpul un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv, sau cel puţin aşa a crezut. Sonebanks a înşelat moartea, iar acum şi-a făcut o misiune din a pune capăt existenţei grupului Eroilor de Sacrificiu.

Niciun comentariu: