Pagini

Devoratori Online

luni, 10 noiembrie 2014

Christopher Nolan are un debut "Interstellar" în box office-ul românesc



Mult aşteptatul film al lui Christopher Nolan, Interstellar: Călătorind prin Univers s-a poziţionat în fruntea box office-ului românesc în weekend-ul de lansare, în urma căruia a încasat 1.148.649 RON şi a fost vizionat de 58.492 de spectatori, în 46 de cinematografe, înregistrând în continuare rezultate spectaculoase.

Lansat pe 7 noiembrie în cinematografele din România, Interstellar: Călătorind prin Univers este oficial filmul cu cele mai spectaculoase rezultate de box office din rândul producţiilor semnate de Christopher Nolan, regizorul trilogiei The Dark Knight şi al blockbuster-ului Inception.

Cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway în rolurile principale, Interstellar: Călătorind prin Univers te duce într-o spectaculoasă călătorie în spaţiu şi depăşeşte limitele imaginabilului, printr-o experinţă cinematografică unică, de-a dreptul interstelară.

Alături de actriţa nominalizată la premiul Oscar Jessica Chastain (,,Misiunea: 00.30 A.M."), interpretează în Interstellar: Călătorind prin Univers şi Bill Irwin (,,Rachel se mărită"), laureata premiului Oscar Ellen Burstyn (,,Alice nu mai locuieşte aici"), nominalizatul la Oscar John Lithgow (,,Lumea văzută de Garp", ,,Vorbe de alint") şi laureatul premiului Oscar Michael Caine (,,Legea Pământului"). Distribuţia îi mai include pe Casey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace şi David Gyasi.

Echipa de culise a lui Nolan a fost condusă de directorul de imagine Hoyte van Hoytema (,,Ea"), production designerul nominalizat la Premiul Oscar Nathan Crowley (,,Cavalerul negru"), editorul nominalizat la Oscar Lee Smith (,,Cavalerul negru") şi creatoarea de costume nominalizată şi ea la un Oscar, Mary Zophres (,,Adevăratul curaj"). Muzica a fost compusă de laureatul Premiului Oscar Hans Zimmer (trilogia ,,Cavalerul negru", ,,Regele Leu"). Laureatul Premiului Oscar Paul Franklin (,,Începutul") a fost supervizor pentru efectele vizuale şi Scott Fisher (,,Cavalerul negru: Legenda renaşte") a fost supervizor pentru efectele speciale.

Warner Bros Pictures şi Paramount Pictures prezintă, în asociaţie cu Legendary Pictures o producţie Syncopy/Lynda Obst Productions, un film de Christopher Nolan, Interstellar: Călătorind prin Univers este distribuit în România de Freeman Entertainment .

Niciun comentariu: