Pagini

Devoratori Online

marți, 23 decembrie 2014

Cel mai fain eveniment din 2014

Rockstad Extreme Fest 2014

Am stat foarte mult timp sa ma gandesc daca ar trebui sa merg la Rockstad, din cauza faptului ca ma interesa o singura trupa, Katatonia. Nu ascultam in mod normal celelalte trupe, iar pentru a merge la un festival inafara orasului se presupuneau niste costuri in plus pe langa biletul de acces .
Pana la urma eu si o prietena de-a mea am decis sa mergem .Ne-am spus ca : “oricum din viata ramai cu experiente si amintiri, nu cu bani.”
Deoarece ne doream sa vedem o singura trupa si pentru ca nu stiam la ce sa ne asteptam din partea oamenilor care vin la un astfel de festival am hotarat sa ne luam o singura noapte de cazare.
Am descoperit ,un pic surprinse, ca peisajul placut de la baza muntilor se potriveste foarte bine cu muzica metal de la festival si cu oamenii imbracati in negru ce impanzisera orasul cu aspect medieval.

M-a uimit atitudinea oamenilor veniti la festival. Se comportau foarte frumos si chiar te ajutau daca aveai nevoie. Cel mai tare am fost impresionata cand am fost invitata in repetate randuri de oameni din public sa trec in fata lor daca imi daoream sa vad o trupa mai bine, lucru pe care nu l-am mai patit pana atunci la un concert.
Chiar daca in mod normal nu ascult genul de trupe ce au fost prezente la acest festival, fiind putin cam brutale pentru mine, am reusit sa indragesc modul in care sunau live. Mi-a parut rau ca nu am ales sa stau mai mult la festival, totul decurgand in cel mai fain mod posibil. Un numar rezonabil de oameni civilizati care stiu sa se comporte in cadrul unui festival, o firma de paza care stie sa ofere protectie publicului si sa il ajute si un peisaj incredibil care se potriveste de minune cu stilul de muzica al festivalului.

In alta ordine de idei mi-am largit orizonturile muzicale si conceptia despre muzica asa zis “brutala”.
Acum astept nerabdatoare editia Rockstad Extreme Feast 2015, la care mi-am cumparat bilet imediat ce s-au pus in vanzare , cam cu 11 luni inainte de concert.
Niciun comentariu: