Pagini

Devoratori Online

vineri, 6 februarie 2015

Ascensiunea lui Jupiter ( 2015 ) - CRONICA


 


SINOPSIS

Channing Tatum şi Mila Kunis sunt prinşi între dragoste şi ambiţie în „Ascensiunea lui Jupiter”, o aventură SF de proporţii epice, regizată de prodigioşii Lana şi Andy Wachowski şi produsă de Warner Bros. Pictures. Filmul în format 3D are premiera pe 6 februarie, în cinematografele din toată ţara şi în IMAX.

Jupiter Jones (Kunis) s-a născut sub o stea norocoasă, la care acum doar visează. E convinsă că va avea un destin spectaculos care va trece dincolo de astre, dar realitatea crudă îi aminteşte mereu că e o simplă menajeră, fără pic de noroc în iubire. Doar atunci când Caine (Tatum), un fost militar extrem de bine antrenat, porneşte în căutarea sa, Jupiter începe să-şi dea seama că visele ei vor deveni în curând realitate. Codul ei genetic o face următoarea pe lista unei moşteniri extraordinare, fapt ce ar putea altera echilibrul universului.

De pe străzile din Chicago spre cele mai îndepărtate galaxii, „Ascensiunea lui Jupiter” abundă în efecte vizuale spectaculoase şi ajunge pe marile ecrane din 6 februarie.
 


Dupa cum bine stiti , aceasta este Mila Kunis ( Jupiter Jones) ce joaca rolul unei fete dintr-o familie nu prea instarita ce se presupune a avea un viitor instarit si plin de stralucire .
Aceasta isi castiga existenta curatand casele diferitor oameni si destul de previzibil isi ura viata.
Dar , surprinzator Jupiter afla ca este o reincarnare , astfel ea este regina si detinatoarea Terrei , ce se pare ca este un fel de ferma .  Terra este doar o mica ferma unde oamenii sunt cultivati , ca mai apoi , acestia  ajung sa fie recoltati si fabricati intr-un fel lichid faimos ce reduce ridurile si sporeste tineretea.
Deci , sa revenim . De la frecat WC-urile , a noastra Jupiter ajunge sa se indragosteasca de Caine (Channing Tatum) , un fost militar si o combinatie intre lup si om.
Asta imi aduce aminte de o replica interesanta : 
" Caine : Am mai multe in comun cu un caine decat cu tine!
Jupiter: Dar mie imi plac foarte mult cainii! "

Totul este dat peste cap , cand clanul Abrasax vrea sa o inlature pe Jupiter.De aici haosul incepe si actorii nostri principali au parte de actiune si aventura, dar si de scene siropoase si , desigur, faimosul sarut.
Nu pot sa spun ca filmul a fost superb , au fost scene cu un grad ridicat de plictiseala dar au fost si scene ce mi-au starnit interesul.
Totusi , daca sunteti fani ai efectelor speciale va invit sa urmariti acest film.
In concluzie , nota mea pentru aceasta productie realizata de Lana si Andy Wachowski si produsa de Warner Bros este 2/5 .

Film distribuit de  Freeman Entertainment !


Niciun comentariu: