Pagini

Devoratori Online

vineri, 3 mai 2013

FilantropicaIn primul rand vreau sa spun ca acest film este printre putinele filme romanesti care chiar mi s-a parut bun, dar atentie si acest film sufera de aceasi boala ca toate filmele roamanesti, actorii vorbesc de parca ar fi pe scena teatrului, iar eu una nu pot suporta asta.
Ovidiu este un profesor modest de liceu, care inca mai traieste in apartamentul parintilor lui, care si-a publicat o carte din care s-au vandut doar 3 exemplare.
Cand un elev din clasa lui risca sa fie exmatriculat Ovidiu ii cheama parintii la scoala, in locul acestora apare Diana "sora" acestuia. El este impresionat de aspectul fizic al acesteia si doreste sa o cunoasca mai bine. Poblema lui Ovidiu esta ca nu are suficienti bani sa o scoata in oras, asa ca incearca sa isi vanda romanul pe strazile Bucurestiului, descoperind ca le merge mai bine si cersetorilor. Un cersetor il indruma pe acesta la un interlop care il invata cum sa castige bani si va asigur ca veti ramane surprinsi in ce fel se pot cersii banii.

Nota 3/5
PhotoPhotoPhoto

Un comentariu:

Andreea T. spunea...

Am auzit ca este un film superb cu actori foarte buni.