Pagini

Devoratori Online

miercuri, 8 mai 2013

Nunta cu Peripetii - Cronica


SINOPSIS
Din 10 mai, vine pe marile ecrane comedia Nuntă cu peripeţii, filmul unei familii numeroase care ascunde multe secrete şi trece prin situaţii care mai de care mai amuzante.
Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don şi Ellie Griffin (Robert De Niro si Diane Keaton) sunt forţaţi de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această şaradă a fost pusă la cale în momentul în care, la nunta fiului lor adoptiv, decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări şi ţări pentru a fi prezentă la eveniment.
Cu toţi ochii aţintiţi pe ei, familia Griffin trebuie să facă faţă situaţiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.

             CRONICA

Un film care m-a facut sa rad desi eram foarte obosita si era dvereme.In acest film ni se prezinta aventura unei familii in jurul unei casatorii , mai exact cea dintre Alejandro si Missy.
Impacari si despartiri , lacrimi si rasete , pumni si sarutari toate acestea fac parte din deliciul filmului.
Cel mai mult mi-a placut startul filmului in care ii avem pe Don , Bebe si Ellie intr-o ipostaza nu tocmai placuta.
Cel mai mult mi-a placut de Robert De Niro , actorul care joaca personajul lui Don Griffin , afisandu-se ca un amant , sot , tata , prieten exceptional si traznit.
Dar sa nu uit de Părintele Moinighan(Robin Williams) care a destins atmosfera si ne-a dat tutoror pofta de ras si buna dispozitie.Desigur ce altceva putem cere de la un actor laureat al premiilor Oscar, Emmy şi Grammy, Robin Williams ce continua sa creeze personaje de neuitat.
Finalul filmului ne arata mai multe imagini pe care o sa le enumar aici : Dragostea dintre tata - fiica , dragostea intre sot - sotie , dragostea dintre iubit - iubita ; toate acestea le putem rezuma intr-un tablou superb de familie.Ceea ce am realizat dupa urmarirea acestui film este ca dragostea fata de familie si fiintele pe care le iubim este mai presus de orice.



Trailer:


Nota:4/5
PhotoPhotoPhotoPhoto

Un comentariu:

Unknown spunea...

Mi-a placut filmul.A fost dragut.