Pagini

Devoratori Online

joi, 29 ianuarie 2015

Bogdan Stanoevici și Laura Cosoi spun povestea unui fost agent secret în “Cel ales”, cel mai recent film regizat de Cristian Comeagă


Regizorul filmului “La bani, la cap, la oase”, Cristian Comeagă, revine cu un nou film pe marile ecrane din România. “Cel ales”, povestea unui fost agent secret, care a părăsit România cu decenii în urmă, va fi lansat în cinematografe pe 24 aprilie, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

În rolurile principale îi regăsim pe actorul Bogdan Stanoevici (“Secretul lui Nemesis”, “Noi, cei din linia întâi”, “Portretul luptătorului la tinereţe”) și vedeta de televiziune Laura Cosoi (“La bloc”, “Cu un pas înainte”, “Naşa”), aflată la primul ei rol principal într-un lungmetraj.  Alături de cei doi, îl regăsim pe îndragitul actor Nicodim Ungureanu (“California Dreamin' (nesfârşit)”, “Pescuit sportiv”, “Visul lui Adalbert”, “Despre oameni şi melci”) precum și pe singura actriță româncă nominalizată la Premiile Goya, Olimpia Melinte (“Caníbal”, “#Selfie”, “Sette opere di misericordia”).

Povestea filmului începe în anii ’80, când domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa. Credea că a pierdut totul, dar a descoperit recent că mai are încă mult de pierdut.
În prezent,  domnul X conduce, alături de o tânără necunoscută (Laura Cosoi), o mașină printr-o țară care nu mai e a lui, în căutarea ieșirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă.

„Cel ales” este produs de către Domino Film, producător fiind regizorul Cristian Comeagă. Printre filmele produse de Cristian Comeagă se mai numără: „Asfalt Tango”, Filantropica”, “Restul e tăcereși La bani, la cap, la oase”.

Niciun comentariu: