Pagini

Devoratori Online

luni, 11 martie 2013

Ceva de dimineata...

Buna dimineata ! M-am trezit pe la 9 , dar inca sunt adormita si am zis sa mai scriu un pic pe blog.Tocmai am trecut pe la blogul "Meduza blanda" si este destul de interesant , mai ales atractia mea fata de carti ,  acesta fiind si universul blogului ei. Si daca o sa citesti asta ,domnisoara care detine blogul , iti sugerez sa ceri sponsorizare la niste edituri deoarece ai destui followers , si daca deja ai sponsorizare ,inseamna ca sunt chioara si asta este numai vina somnului .
Bun ceva interesant..am gasit niste poze dragute din filmul "ADMISSION" - ADMIS PE PILE , care va avea premiera in Romania pe data de 12 aprilie 2013.
Sa va dau si descrierea filmului :
Tina Fey (30 Rock) şi Paul Rudd (This is 40) sunt pentru prima dată parteneri de joc pe marele ecran în Admission, noua comedie regizată de Paul Weitz, laureat al Academiei de Film Americane (About a Boy, In Good Company), despre ocolişurile pe care le întâlnim pe drumul spre fericire.
În fiecare primăvară, elevii din ultimul an de liceu aşteaptă cu nerăbdare scrisorile de acceptare din partea colegiilor care le vor pune în valoare potenţialul. La Universitatea de la Princeton, ofiţerul responsabil cu admiterea este Portia Nathan (Tina Fey), cerber care evaluează sever mii de cereri de admitere. An după an, Portia şi-a trăit viaţa ca după manual, lucrând mult, chiar şi din casa pe care o împarte cu profesorul Mark (Michael Sheen). Când Clarence, şeful de la admiteri, îşi anunţă apropiata retragere la pensie, candidatele cu cele mai multe şanse să-i ia locul sunt Portia şi rivala sa, Corinne (Gloria Reuben). Dar Portia nu se pierde cu firea şi îşi vede mai departe de slujba ei, căci imediat după anunţul şefului lor, ea trebuie să plece iar căutarea de potenţiali candidaţi.
Pe drum, Portia reia legăturile cu mama ei neconvenţională, Susannah (Lily Tomlin). Ajunge şi la New Quest, un liceu alternativ, unde se reîntâlneşte cu un fost coleg de clasă, ajuns acum profesor idealist, John Pressman (Paul Rudd), care de curând îi trimisese o scrisoare de recomandare pentru un elev extrem de dotat, dar şi el puţin convenţional, Jeremiah (Nat Wolff). Tânărul e foarte posibil să fie chiar fiul pe care Portia l-a dat spre adopţie imediat după naştere, când era încă nu terminase liceul.
Portia e nevoită acum să-şi reevalueze viaţa personală, dar şi profesională, pentru că se trezeşte ocolind regulile academice pentru Jeremiah, riscându-şi astfel viitorul profesional pe care îl visase dintotdeauna, dar descoperă, pe de altă parte, un stil de viaţă surprinzător pentru ea şi o iubire la care nici măcat nu visase vreodată.

Si imaginile :

Un comentariu:

furelise spunea...

M-ai făcut să plâng, dar sunt sigură că este de la ăă.. rimel. Da, asta trebuie să fie. Îţi mulţumesc, sunt onorată că ai scris despre bloguşorul meu. Am să-ţi urmez sfatul şi am să mă interesez legat de sponsorizări. Nu, nu eşti chioară, nu am nici o sponsorizare :D Filmul mi se pare interesant, de abia aştept să apară :D